NSB klar for Apple Watch

NSB er blant selskapene som står klar med en tjeneste når Apple om kort tid lanserer sin smartklokke i Norge.

0

– NSB på Apple Watch omfatter foreløpig viktige, grunnleggende funksjoner som informasjon om rutetider, seteinformasjon og ruteendringer knyttet til din reise, sier Kristin Kjøge Jansson, ansvarlig for digital utvikling i NSB, i en pressemelding.

Ifølge Jansson er hensikten med klokkeløsningen å gi kollektivreisende i Norge enkel og effektiv tilgang til den reiseinformasjonen de trenger, også på denne nye digitale plattformen fra Apple.

– NSB har som mål at informasjonen du får i Apple Watch skal videreutvikles med stadig flere funksjoner og muligheter, sier Jansson.

Hun opplyser at det fremover blant annet skal bygges videre på innspill og tilbakemeldinger fra brukerne.

– NSB i Apple Watch er per i dag først og fremst et enkelt og brukervennlig verktøy våre kunder vil ha nytte av her og nå, sier Kjøge Jansson.

Men utviklingen går fort, og allerede om kort tid så tror jeg nok den er kommet veldig mye lenger med hensyn til muligheter og funksjoner.

– Er man tidlig ute med ny teknologi, er det avgjørende at man også er raskt ute med videreutvikling og forbedring. Vi er tidlig ute med lanseringen fordi vi raskt ønsker å delta i den kollektive læringen i utviklingen av Apple Watch sine funksjoner og få gode innspill fra brukere og teknologiske miljøer. Innovasjon og utvikling skjer ikke lenger i lukkede miljøer, men gjennom åpne innovasjonsprosesser,

Fakta

  • NSBs billettapp utvides slik at den kan vise kunden den viktigste informasjonen om reisen på Apple Watch.
  • Du får ikke billetten på klokken, men den gir billett- og trafikkinformasjon om den reisen du har kjøpt via NSBs billettapp.
  • Løsningen er designet av Making Waves og utviklet av Intelecom
  • NSBs reiseapp for nettbrett og mobil er til nå lastet ned over en million ganger, og i dag kjøpes hver femte togbillett på denne appen
  • Den offisielle lanseringsdatoen for Apple Watch er 24. april
  • Apple Watch fungerer sammen med iPhone
Share.

About Author

Comments are closed.