Blomsterhandelkjeden Mester Grønn fikk tyvteste hotellets fasiliteter, da de samlet 250 ansatte fra hele landet til butikklederkonferanse tirsdag.
 Jeg ble litt nervøs da vi gjestet hotellet for to uker siden, og madrassene lå stablet i fojaeen, sier toppsjef Erling Ølstad i Mester Grønn til Budstikka.no.
 Etter det vi har sett til nå kan vi fastslå at du får gjort mye på 14 dager. Vi har hatt en kjempegod opplevelse så langt. Jeg har vanskelig for å tro at dette kan bli noe annet enn en suksess, legger han til.
Satser også lokalt
Selv om Scandic Hotell Fornebu først og fremst er for et kurs- og konferansehotell å regne, sier hotelldirektør Niklas Lindström at de er opptatt av å knytte nære bånd til lokalmiljøet.
 Rent kommersielt henvender vi oss i hovedsak til bedriftsmarkedet. Samtidig er vi svært opptatt av å være et naturlig samlingspunkt for lokalbefolkningen. Vi er sikre på at beboerne på Fornebu vil bidra til å styrke det sosiale miljøet på hotellet, og håper vi kan gjøre det tilsvarende for lokalsamfunnet, sier han.
Lindström håper at mange i nabolaget stikker innom når hotellet åpner dørene for publikum klokken ti lørdag.
Foruten lunsj- og middagsservering i restauranten, vil hotellet tilby take away-retter og overtidsmat til arbeidstagere og beboere i nærområdet, forteller Lindström. Take away-menyen spenner fra pizza og fishÂnÂchips til hotellets fiskesuppe, som for øvrig pekes ut som kjøkkenets signaturrett.
 Neste sommer åpner vi dessuten uterestauranten, med en utsikt over Oslofjorden du knapt har sett maken til, sier Lindström.
Skrevet av Stein Arild Iglebæk 13.09.2012 klokken 20.05