Før Faksvåg ble ny driftsdirektør ved Hotel Ullensvang i fjor høst hadde han arbeidet i 18 år som restaurantsjef på hotellet. Han har kokkefagbrev, og er også hotellets sommelier og vinekspert, med ansvar for hotellets spesielle vinkjeller, Munkens Trøys, skriver Horecanytt.no
Ny kjøkkensjef
Petter Christensen er ny kjøkkensjef ved Hotel Ullensvang. Han hadde sin læretid ved Hotel Continental i Oslo, og har deretter opparbeidet seg lang og god erfaring gjennom stillinger som kjøkkensjef ved Hotel Norge i Bergen og som kjøkkensjef ved Grand Hotel Terminus, også i Bergen.
Christensen har også tidligere vært ansatt ved Hotel Ullensvang. Han arbeidet da i fem år som soussjef på hotellet. Han tiltrådte stillingen 1. januar.
Ny bookingsjef
Wulf Falk er ny bookingsjef ved Hotel Ullensvang. Han har før det vært ansatt som bookingmedarbeider fra 14. juli 2008, og i årene 1994 til 1996 var han ansatt i resepsjonen.
Falk er fra Østerrike, og er en av etter hvert mange som har funnet kjærligheten i Hardanger. Fra 1996 til 2008 hadde han stillinger i Tyskland og Østerrike, og har opparbeidet seg lang og bred erfaring innen reiseliv.
Skrevet av Stein Arild Iglebæk 21.03.2012 klokken 06.55