Programleder er hotelldirektør Mikael Forselius og med seg har han Executive Head Chef, Christopher Davidsen fra Speilsalen og vindirektør Henrik Dahl Jahnsen, i tillegg til aktuelle gjester i hver episode. Her får man både gode historier fra innsiden på et av Skandinavias fremste hotell i tillegg til mat og drikketips underveis.
Den sympatiske svenske hotelldirektøren omtaler gjerne seg selv som en storyteller, og nå får han nok en kanal å male historier i.
– Vi ønsker å la folk komme på innsiden av det som skjer på hotellet gjennom året og fortelle de gode historiene fra vår femstjerners hverdag, forteller Forselius.
– Podcasten er en naturlig fortsettelse på tv-serien om Britannia Hotel som gikk på TVNorge og Discovery+ i 2021. Vi har fått mange tilbakemeldinger på at folk ønsker seg flere episoder og at de vil gjerne vil fortsette å følge menneskene på Britannia som de fikk oppleve i serien, og det kan de nå gjennom vår nye podcast, femstjerners!
I den første episoden blir vi bedre kjent med de tre faste deltakerne i podcasten, der vi blant annet får vite hemmeligheter om dem og hvem de er privat. Vi får vite hva som har skjedd på hotellet den siste tiden, der Christopher blant annet forteller om sin opplevelse med Michelin-restauranten Marchal i København sitt gjestespill i Speilsalen.
Vindirektør Henrik har vært i Portugal og smakt seg gjennom landets beste viner og vi blir bedre kjent med månedens gjest, sjefskonditor Cathrine Nilsen, som forteller om sine forberedelser til 17. mai på Britannia Hotel med alt som hører med. Cathrine forteller om sine egne favorittkaker og Henrik kommer med anbefalinger til hva man bør drikke til disse.
Neste episode av Femstjerners kommer fredag 12. juni og månedens gjest i juni er hotellets egen Head Concierge, Sten Stensrud.
Femstjerners podcast produseres av Mediastorm AS ved Kurt Näslund for Britannia Hotel.