Norske campingfavoritter

Gule Sider står bak den pågående konkurransen om å kåre Norges campingfavoritt. Foreløpig er det Olderelv Camping i Skibotn som leder.

0

Stemmene strømmer inn til konkurransen som skal kåre Norges campingfavoritt 2016. Én måned ut i konkurransen har 9 700 personer stemt på sin favoritt, og 493 campingplasser har blitt nominert på www.mincampingfavoritt.no. Avstemningen varer frem til 12. august.

Olderelv Camping i Skibotn ligger for øyeblikket i tet, tett etterfulgt av Laftetunet Hytte og Fritidssenter på Dokka. Fjorårets vinner Dønfoss Camping i Skjåk har inntatt fjerdeplassen i konkurransen, like etter Tornes Fjordcamping i Tornes i Romsdal.

– Med nærmere 500 nominerte campingplasser og 9 700 stemmer er det tydelig at lokalsamfunnene klarer å mobilisere for sin favoritt. Det er inspirerende å se at folk engasjerer seg i så stor grad og at campingtrenden vokser. Det er tett i toppen, men mye kan fortsatt skje, sier Erik Neergaard, marketing manager i Gule Sider.

Det er Gule Sider som står bak den årlige kåringen, men det er folket selv som nominerer og stemmer. Gule Sider ønsker med kåringen å sette fokus på lokalt næringsliv og norske feriedestinasjoner. 

– Det kryr av idylliske campingperler i Norge. Vi er glade for å se at fler og fler velger Norge som feriedestinasjon, og jobber for at folk skal vite om disse campingplassene når de velger overnattingssteder i ferien.

Foreløpig topp 20-liste
1. Olderelv Camping (Skibotn)
2. Laftetunet Hytta og Fritidssenter, Dokka Camping (Dokka)
3. Tornes Fjordcamping (Tornes i Romsdal)
4. Dønfoss Camping (Skjåk)
5. Hauganfjæra Camping (Frosta)
6. Vegset Camping og Cafe (Snåsa)
7. Føllingstua Camping (Steinkjer)
8. Aurdal Fjordcamping og Hytter (Aurdal)
9. Fagernes Campingpark (Fagernes)
10. Aglen Camping (Fosslandsosen)
11. Surnadal Camping Brekkøya (Surnadal)
12. Kvam Motell og Camping (Steinkjer)
13. Hekshusstranda Camping (Kapp)
14. Leka motell og camping
15. Torpevannet Feriepark (Helgeroa)
16. Midnattsol Camping (Bleik)
17. Langnes Camping (Grong)
18. Koa Camping (Inderøy)
19. Moskenes Camping (Lofoten)
20. Krøderen Camping AS (Krøderen)

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder