Rekordmange velger hotelljul

Aldri før har Lillehammer Hotel fått så mange bestillinger til julaften så tidlig som i år.

0

– Allerede nå er mer enn 250 gjester inklusiv barn bekreftet, og bestillingene fortsetter å strømme på. Enda flere – nesten 500 – er booket inn på nyttårsaften, og vi ser at hele julen er i ferd med å fylles opp. Etter en omfattende oppgradering av hotellet økte vi belegget betydelig sist jul, men årets forhåndsbooking slår alle rekorder og overgår alle forventninger, forteller kommersiell direktør Kjetil Tærud.

Lillehammer Hotel har nå nær 3000 bekreftede gjester fra lille julaften til over nyttårsaften.

– Å feire jul eller romjul på hotell er en fin måte å samle familien på. Husk at mange opplever at de har mindre og mindre tid i hverdagen. Et hotellopphold er en fin anledning til å slappe av og tilbringe tid med dem man er mest glad i, samtidig som man slipper alt arbeidet som må til for å feire jul. Det skal ryddes og vaskes og pyntes og handles og lages mat, og det slipper du ved å komme til oss. Her har vi gjort jobben for deg og alt er klart til julefeiring. Det eneste gjestene trenger å tenke på er å møte opp, smiler Tærud.

Ny trend

En tydelig trend i tiden er at storfamilien kommer sammen, gjerne tre generasjoner med besteforeldre, barn og barnebarn.

– Vi ser på bestillingene – og det har vi gjort i en tid nå – at stadig flere familier samler seg hos oss på tvers av generasjonene. Det har vært vanlig i forbindelse med runde bursdager eller andre typer jubileer, men nå ser vi det oftere i andre sammenhenger også, som vanlige weekender og selvsagt høytider som julen, sier Kjetil Tærud

Del.

Om forfatteren

Tom Andersson

Redaktør, Reis og Travel News, tom@reis.no

Kommentarer er stengt.

 • Om Oss

  TRAVELNEWS

  Travel News er en uavhengig og kritisk formidler av informasjon og kunnskap for alle deler av reiselivet. Vi konsentrerer oss om næringslivsjournalistikk og følger betalingsstrømmene i bransjen.

  Travel News formidler stoff om reisebyråer, fly, hotell, charter og turoperatører, rederier, leiebil og alt annet som har sin naturlige plass i reisebransjen.

 • TIPS OSS

  captcha

 • Flickr-Bilder