Salomonsen ble godt kjent med Turtagrø da hun i sommer arbeidet som resepsjonsansvarlig og stedfortreder for daglig leder. Hun begynte selv som daglig leder 1. desember, melder Sogn Avis.
 Jeg liker godt den åpne atmosfæren, turfolk, estetikken og historien, forteller hun til avisen.
Salomonsen kommer fra en jobb i Debio, som driver med økologisk mat. Hun har også tidligere erfaring fra hotell, mat og ledelse.
Salomonsen er fra Oslo, så den nye jobben blir ganske annerledes enn miljøet hun kommer fra. Nå vil hun bruke tid på å sette seg inn i virksomheten og få oversikt, men framholder samtidig at videreutvikling er høyt prioritert.
 Driften har et godt grunnlag allerede, og det vil vi ta vare på. Samtidig vil vi ha fokus på mat, og kanskje dra i gang temakvelder som også vil friste lokalbefolkningen, sier Salomonsen.
Skrevet av Stein Arild Iglebæk 20.12.2010 klokken 15.35