En viktig del av bransjens gjenåpning

Årets TravelMatch, som foregår online, er et viktig element for gjenåpning av internasjonalt reiseliv, også for norske aktører. Les mer for info og påmelding.

0

Norske myndigheter har riktignok forlenget de generelle reiserådene til den 15. mai, men de fastholder fortsatt prognosene om en mer normal sommer, der de alle fleste skal være vaksinert før eller i løpet av sommeren. Og enten man planlegger reiser allerede i sommer, eller er litt mer avventende og satser på høsten eller vinteren, er uansett tiden inne for å starte planleggingen.

– Dialogen med potensielle samarbeidspartnere, oppdatering knyttet til ulike destinasjoner, og gjenoppfriskning og utvidelse av eget nettverk, inngår da som viktige elementer.  Dette gjelder både for bedrifter som jobber med reiser til utlandet og for enkeltpersoner som er en del av denne bransjen og som ønsker å fortsatt være det. Er det noe denne bransjen er avhengig av, er det nettverk og samarbeid, og nå er tiden inne for å sørge for at dette, sier Arne Sundt-Bjerck, prosjektleder for TravelMatch.

Deltakere på årets TravelMatch
Spania er «Årets destinasjon» på TravelMatch 2021, og deltar med en stor og interessant delegasjon. I tillegg til Spanias Turistkontor i Norge deltar også en rekke spanske områder med sine lokale og regionale turistkontorer. Det gjelder blant annet Baskerland, Catalonia, Costa Blanca, Lanzarote, Malaga, Mallorca og Murcia. Dessuten deltar et stort antall DMC’er som lager og selger turprodukter i Spania, samt flere internasjonale flyselskaper, inkludert de spanske Iberia og Vueling.

Imidlertid er også en rekke andre destinasjoner og selskaper representert, med DMC´er som dekker de fleste kontinenter og land, og internasjonale flyselskaper med et rutenett som inkluderer så godt som hele verden. Dessuten er nesten 30 nasjonale og regionale turistkontorer med, for å kunne gi oppdatert og relevant informasjon om situasjonen og fremtidsplanene i sine respektive områder.

Påmelding
– Nå er det viktig at alle som vil  være med inn i fremtiden kjenner sin besøkelsestid, sier Arne Sundt-Bjerck.

– Vi har stor og positiv interesse fra utlandet, men registrerer at de norske kjøperne har en litt tregere reaksjon. Selvfølgelig er vi klar over usikkerheten og de mange utfordringene, men vi håper likevel at mange vil gripe denne muligheten, som er ment som en hjelp til bransjen og en oppmuntring med tanke på fremtiden, og som dessuten er helt uten kostnader.

Og for Sundt-Bjerck er det viktig å presisere dette: – Også selgerne er klar over situasjonen, og denne gangen er fokuset mest på oppdatering og det å knytte kontakter og etablere nettverk. Denne gangen åpner vi derfor for at personer som er permittert, eller som for øyeblikket er uten jobb og på jakt etter nye muligheter i bransjen, også kan delta på TravelMatch. Vi ønsker å hjelpe bransjen med gjennomføring av TravelMatch også i år, men vi kan bare hjelpe de som faktisk registrerer seg og deltar på TravelMatch 2021, avslutter han.

For mer informasjon og påmelding, se www.travelmatch.no eller ta kontakt med prosjektleder Arne Sundt-Bjerck på arne@asbconsult.no eller tlf. 91198290.

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.

Translate »