Det er et av Trondheims aller mest populære hotell som fra 1. januar 2023 bytter kjedetilhørighet og skilter om til Quality Hotel Prinsen.
– Vi har lenge sett på muligheten for å øke tilbudet til våre gjester i Trondheim, og dette var førstevalget vårt. Det som skal bli Quality Hotel Prinsen er et særdeles veldrevet hotell som nylig er renovert. Beliggenheten er super, og mulighetene uendelige, sier Torgeir Silseth, adm.dir. i Nordic Choice Hotels.
Nylig renovert
Hotellet stod ferdig renovert og utvidet i 2020 og har nå 122 gjesterom i ulike kategorier, samt en stor konferanseavdeling, treningsrom, parkeringsgarasje, restauranter og Trondheims eldste pub.
– Det er spennende tider for reiselivet og vi så et behov for nye impulser etter mange gode år i samme kjede. Ved å bli en del av Nordic Choice Hotels og fremtidige Strawberry, tror vi at vi kan få ut enda mer av det store potensialet hotellet har. Vi ser med spenning frem til hva den nye franchiseavtalen tilfører oss av inspirasjon og muligheter, sier Rune Sagen, hotelldirektør og medeier i nye Quality Hotel Prinsen.
Størst i byen
Dette blir tredje Quality Hotel i Trondheim, og det syvende i Nordic Choice Hotels. Totalt vil hotellselskapet kunne tilby 1205 hotellrom i byen fra 1. januar 2023.
– Med Quality Hotel Prinsen kan vi tilby enda bedre løsninger for kurs- og konferansemarkedet. Vi har flere hotell rett i nærheten, og samlet kan Nordic Choice Hotels tilby flest rom i Trondheim av hotellkjedene. Samtidig betyr kvalitet mer enn kvantitet for hver enkelt gjest, og Quality Hotel Prinsen er kroningsklar allerede, sier Silseth.
Viderefører populære konsepter
Quality Hotel er den største av de fire kjedene under Nordic Choice Hotels, som altså blir til Strawberry i løpet av 2023. Kjedens gjesteløfte er å være fullservice arena for møter mellom mennesker, enten det er bedrifter eller familier.
– Ved å bytte kjede, kan vi også spisse produktet vårt enda mer. Vi har samtidig populære tilbud i huset med Emilies Eld Restaurant og Bar og Kieglekroa som vi skal ta med videre, sammen med Egon Restaurant. Så både for tilreisende og lokale stamgjester vil skiftet ikke merkes i større grad enn at vi blir med i et enda større selskap med flere tilbud og muligheter, avslutter Sagen.