En jury har vurdert 300 norske hoteller og smakt seg frem til at Grand Hotel i Oslo og Rica Nidelven Hotel i Trondheim serverer Norges beste hotellfrokost. Rica Nidelven Hotel vant også i fjor. Et bredt utvalg av pålegg, varmmat, brødprodukter, frukt og grønnsaker samt varm og kald drikke har vært avgjørende. I tillegg er det lagt stor vekt på atmosfære, presentasjon, informasjon, tilgjengelighet og service. Juryen har bestått av mesterkokken Lars Erik Undertun, matfotografen Bengt Wilson og Stephen Twining som er 10. generasjon i tedynastiet Twinings.
– Konkurransen er knalltøff. Flere og flere gjester mener at frokosten ved hotellet er svært viktig og skiller de gode hotellene fra de mindre gode, sier Stephen Twining.
I følge juryen har begge vinnerne på hver sin unike måte klart å skape en opplevelsesrik frokost. Grand Hotel med sitt klassiske miljø i de tradisjonsrike lokalene til Grand Café. Rica Nidelven Hotel på sin side med et moderne preg og stilren atmosfære ved Nidelvens bredder. Felles for begge hotellene er et usedvanlig godt utvalg mat av høy kvalitet, presentert på en delikat måte.
– Det finnes lite å sette fingeren på ved de to buffetene, og det er ikke mulig å skille mellom de to vinnerne, sier Stephen Twining i følge en pressemelding fra Rica Hotels.
Trending
- Peer Gynt Tours: Derfor deltar vi på TravelMatch i januar
- TAP Air Portugal innfører Premium Economy
- Oman’s wadier – unike fotturer og naturopplevelser
- November-fall for Widerøe
- Bare fem uker igjen: Grand Travel Awards 2026 nærmer seg.
- Eivind Roald: kommersiell finjustering, teknologisk løft og tydeligere kundefokus i Norse
- Smuglansering av SAS Holidays
- Virkes reaksjoner på budsjettforliket