Veena takker for seg

Etter 17 flotte år som marketing manager ved TATs Stockholm-kontor takker Veena Bohlin for seg, og går over i pensjonistenes rekker.

0

Veena har hatt ansvaret for markedsføring av Thailand i Skandinavia siden 2003. I løpet av sin tid ved kontoret har antall turister fra Skandinavia til Thailand økt med mer enn det dobbelte, og TAT har mottatt utallige priser.

– Etter en 43 år lang karriere, inkludert 17 år med TAT Stockholm, har jeg bestemt at det er på tide for meg å gå av med pensjon. Jeg er veldig stolt over å være en del av et velorganisert turistkontor som TAT, og for å fremme et vakkert og allsidig reisemål som Thailand – selv om ingen etterfølger ennå har blitt utnevnt, sier Veena.

– Under direktør Eurblarp (Ella) Sriphiromya for TAT Stockholm vil sterkt team fortsette å jobbe for turisme til Thailand, fortsetter hun.

– I den nåværende utfordrende situasjonen vil det ikke være mulig for meg å si farvel til alle vennene mine, slik jeg hadde håpet. Derfor benytter jeg anledningen til å takke alle vennene mine i Norden og Baltikum for vennskapet og støtten dere har gitt meg gjennom alle disse årene, avslutter Veena Bohlin.

For markedsføringsformål, vennligst kontakt direktør for TAT Stockholm på e-post: Eurblarp@Tourismthailand.se

Share.

About Author

Comments are closed.