VIA TRAVEL

 

 

 

 

VIA Travel optimaliserer virksomheters reiseinnkjøp og yter profesjonell rådgivning i tilknytning til alle aktiviteter før, under og etter reisen.

Selskapet har 1500 ansatte på 120 nordiske kontorer og et globalt nettverk med 3.300 avdelinger. Vi tilbyr våre kunder globale løsninger skreddersydd for det nordiske markedet. Årlig omsetning er NOK 9 mrd.

 

VIA Travel i Norge er landets ledende forretningsreisebyrå med en markedsandel på 36 prosent, 810 ansatte, 54 byråer og to flyplasskontorer, samt en 24 timers service avdeling.

 

0

 

 

 

Hotel Product Manager – Norden

LEDIG STILLING I VIA TRAVEL GROUP ASA

 

GENERELL STILLINGSBESKRIVELSE

 

VIA Travel Group søker etter ny Hotel Product Manager for VIA Travel i Norden. VIA Travel skal videreutvikle produktområdet “HOTELL” og vi trenger en engasjert person som kan være sentral i denne utviklingen. VIA Travel har en klar målsetting om å øke vårt hotellsalg i de kommende årene.

Hotel Product Manager har ansvaret for VIA Travel sitt hotell-program som bl.a. omfatter forhandling av avtaler, implemetering og oppfølging av avtaler. Arbeidet innebærer også tett samarbeid med hotell-leverandører og nordiske kollegaer for å tilrettelegge for økt hotellsalg. Viktige arbeidsoppgaver vil også være å analysere hotellmarkedet, aktuelle inntektsstrømmer og utviklingen innenfor produktområdet hotell, samt være en ressursperson ved forvaltning av avtaler og ved leverandøroppfølging.

 

AKTUELLE KANDIDATER MÅ HA

 

  • Analytisk legning
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner samt være selvstendig, løsningsorientert og strukturert
  • Gode engelskkunnskaper skriftlig og muntlig
  • Interesse for strategisk arbeid

ANDRE ØNSKEDE KVALIFIKASJONER

 

About Author

Comments are closed.