Turistsjef sier opp

Daglig leder Ole Madsen i Lysefjorden Utvikling sier opp og følger etter styreformannen ut dørene.

0

I romjulen trakk styreleder Arne Norheim seg fra reiselivsselskapet Lysefjorden Utvikling. Han var uenig og frustrert, og gikk i protest. Nå følger daglig leder Ole Madsen etter ut dørene. Begrunnelsen er den samme, skriver Aftenbladet.no.

Til tross for 10 millioner kroner i gave fra SR-Bank har Lysefjorden Utvikling gått på tomgang i over to år på grunn av manglende midler til drift. Mye skulle ha vært gjort, men ingenting har skjedd på grunn av uenighet om hva som skal skje med selskapet.

Les også: Styreleder gikk i protest.

– Jeg er skuffet. Vi kan ikke stikke under en stol at arbeidet vårt ble hindret på grunn av organisatoriske og økonomiske utfordringer. Styret la etter min mening frem et meget godt forslag til drift og organisering av selskapet. Dette forslaget la opp til en overordnet regional satsing på Lysefjorden. Ulike politiske hensyn satte en stopper for dette forslaget, uttaler Madsen.

Han viser til at Lysefjorden er innfallsporten til Norges unike fjordlandskap og blant Norges fremste eksportvarer i reiselivssammenheng.

– Dette er etter min mening ikke bare en lokal oppgave, men en større regional oppgave som har nasjonal betydning. Etter min mening er det bare en vei fremover for reiselivet i Rogaland: Destinasjonsselskapene og reiselivsutviklingen må samles under en paraply, mener Madsen.

Skrevet av Stein Arild Iglebæk 24.01.2012 klokken 09.40

Share.

About Author

Comments are closed.