Ny daglig leder i NCC

Rolf H. Krosby er ansatt som ny daglig leder i Norsk Caravan Club (NCC) fra 1. mars 2012.

0

Krosby kommer sist fra stillingen som daglig leder i Mekonomen Jessheim og har tidligere hatt lederposisjoner i store firmaer som blant annet Tess, Elkjøp, EDB og Toyota, står det på nettsidene til NCC.

Han har dessuten hatt forskjellige styreverv i anerkjente konsern – også fra reiselivsbransjen. Krosby er heller ikke ukjent med campinglivet, da han selv de siste årene har hatt bobil og fartet rundt i Norge og Sverige.

– Jeg synes det skal bli spennende å lede Norges største organisasjon for «campere». Det er gjort mye bra grunnarbeid i NCC. Dette arbeidet skal vi videreføre samt synliggjøre i større grad at NCC er en organisasjon for både de med campingvogn og de med bobiler – ofte definert i en fellesbetegnelse som ”campister”, framholder Krosby.

Skal verve medlemmer
Han sier videre at noe av det viktigste framover blir å rekruttere flere medlemmer til NCC og ikke minst gjøre en stor innsats for å beholde eksisterende medlemmer.

– Dette håper vi å få til ved å tegne flere interessante avtaler med leverandører og samarbeidspartnere som gir våre medlemmer flere goder samt jobbe aktivt lokalt og sentralt for å motivere alle NCCs medlemmer til å verve nye medlemmer, sier han og fortsetter:

Mange campister i Norge
– I Norge finnes det ca. 250 000 enheter campingvogner og bobiler. Vi skal fortsette det gode arbeidet med å hjelpe medlemmer til en bedre campingopplevelse i tillegg til å bevise utad at NCC kan by på medlemsfordeler som tilfredsstiller alle mulige kategorier campister.

Krosby vil også ha ansvaret for å lede administrasjonen på Sørumsand.

Krosby er utdannet siviløkonom med en MBA-grad fra Handelshøyskolen BI samt ingeniør.

Skrevet av Stein Arild Iglebæk 04.03.2012 klokken 20.35

Share.

About Author

Comments are closed.