Mekonomen valgte Hertz

Mekonomen, Skandinavias største bilverkstedkjede, har inngått en avtale med Hertz. Avtalen innebærer at alle de 450 verkstedene vil tilby leiebil fra Hertz når kundene har sin bil på service.

0

En sentral del av avtalen er automatiserte bestillings- og faktureringsløsninger. For Mekonomen er effektivitet særs viktig.

– Vi ønsket å knytte til oss en leiebilpartner som ligger i front når det gjelder automatiserte løsninger. Og som selvsagt kan levere kvalitet og fleksibilitet til våre kunder, sier Bjørn Skogstad, salgssjef og kjedesjef i Mekonomen.

Hertz er allerede landsdekkende, men skal vokse videre.

– For verkstedene er tilgjengelighet, effektivitet og kostnadskontroll avgjørende for å lykkes. Dette stiller store krav til oss som leverandør, og vi er selvsagt stolte over at Mekonomen valgte oss, sier administrerende direktør Trygve Simonsen (bildet) i Hertz Norge.

– Vi satser også knallhardt på tilgjengelighet. Vi skal være over alt i Norge hvor noen kan tenkes å ha behov for leiebil eller scooter. Og vi skal tilby alt fra to-hjulinger til de største varebilene, legger han til.

Skrevet av Stein Arild Iglebæk 27.01.2012 klokken 08.05

Share.

About Author

Comments are closed.