Apollo flyr med Finnair

Apollo inngår samarbeid med Finnair, og åpner flere direkteruter til Karibia neste vinter fra både Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger.

0

 Fra de største byene i Norge får nordmenn nå mulighet til å fly direkte til Den dominikanske republikk og Mexico. I tillegg blir det direktefly fra Oslo til Cuba. Samarbeidet innebærer en betydelig økning av kapasiteten vestover.

Informasjonssjef Helen Begby sier at det var viktig for Apollo å få til en avtale som gjorde at også andre byer enn Oslo fikk mulighet til å reise direkte.

– Vi tror mange vil sette pris på å reise direkte til Karibia fra sin nærmeste flyplass. Ofte blir en innenlandsreise en lang forlengelse av reisen, påpeker Begby.

Hun forteller at de reisende vil fly med en av Finnairs nyeste Airbus 330 med egen Comfort-avdeling. Det betyr den beste benplassen til Karibia, hvor du også kan legge setet helt ned og sove som i en seng. Finnairs Airbus 330 har 297 sitteplasser hvorav 32 er i Comfort-klassen. Til sammenligning er det mellom 326 og 405 plasser i tilsvarende charterfly.

Skrevet av Stein Arild Iglebæk 27.01.2012 klokken 06.25

Share.

About Author

Comments are closed.