Stor interesse for TravelMatch

Tiden nærmer seg raskt for TravelMatch 2020, den årlige B2B workshopen for utgående trafikk. Datoen er torsdag 23. januar, og igjen foregår arrangementet i Oslo Kongressenter.

0

Spekteret av aktører som deltar på TravelMatch er stort og spredningen er bedre enn noen gang. Her kan du treffe et godt antall turistkontorer fra populære reisemål, internasjonale flyselskaper som dekker hele verden, cruiserederier, hoteller, hotellkjeder og bookingaktører, og ikke minst et stort antall DMCs/incoming agenter som representerer en rekke land på ulike kontinenter.

TravelMatch er etter hvert godt innarbeidet, både blant kjøpere og selgere, og i 2020 arrangeres bransjeworkshopen for 9. gang. Mye av suksessen skyldes at dette er en svært effektiv måte å knytte kontakter på, diskutere muligheter og inngå avtaler. Med en ny dataløsning, er det enda enklere enn tidligere å finne de rette aktørene i databasen, basert på ulike søkekriterier, og mye av dialog og forberedelser kan foregå online. Selve arrangementet varer bare en dag, og gir dermed en rasjonell løsning, både med tanke på tid og kostnader.

Systemet er lagt opp slik at både kjøpere og selgere kan forespørre om møter i systemet, men den andre parten må akseptere forespørselen for at møtet skal bli registrert i møteplanen. For kjøperne innebærer det at ingen møter blir booket uten at man selv har akseptert dette, og samtidig vil selgere som forespør være mer relevante, siden de henvender seg ut fra søkekriterier som deltagerne selv legger inn ved registrering. Denne funksjonen vil være tilgjengelig for alle registrerte deltagere ca. 10. desember.

Share.

About Author

Comments are closed.