Slutt for Vista Travel

Vista Travel legges ned, etter at eieren Ugland Travel Group har besluttet å redusere sitt engasjement i reiseliv.

0

«Da eieren av Vista Travel (Knut Axel Ugland Holding AS via datterselskapet Ugland Travel Group) har valgt å sterkt redusere sine investeringer i reiseliv betyr dette dessverre at driften av Vista Travel legges ned inntil videre, og alle ansatte er sagt opp,» heter det i en pressemelding fra Vista Travel, som nå også går ut til selskapets kunder.

«Alle planlagte reiser fra august 2021 og ut over høsten kanselleres. Eventuelt tidligere innbetalt depositum og/eller sluttbeløp ble refundert allerede i fjor høst. Vi i Vista Travel er veldig lei oss og beklager dette på det sterkeste. Vi takker alle hyggelige kunder for støtten i alle år.»

Det var Tove Voss som for noen år siden sto bak etableringen av Vista Travel, med Ugland Travel Group som hovedeier. Tove valgt selv å si opp sin stilling tidlig i pandemien, og mange vil ha fått med seg at norsk reiselivs grand old lady i en alder av 78 år nå starter på ny frisk i det nyetablerte Elite Travel.

Ugland Travel Group eier i tillegg til Vista Travel også Temareiser Fredrikstad, Indre Østfold Reisebyrå, Dues Sportsreiser og Sentrum Reisebyrå (HRG). Endelig avgjørelse for alle disse er etter det Travel News kjenner til fremdeles ikke fattet.

Share.

About Author

Comments are closed.