Satser i krisetid med nytt reiseselskap

Norsk reiselivs Grand Old Lady satser for fullt med Elite Travel.

0

Tove Voss (78) omtales gjerne som norsk reiselivs Grand Old Lady. Gjennom 58 år har hun blant annet vært salgssjef og produktsjef i Star Tour, direktør i Globetrotter, direktør og gründer i Select Tours, og direktør i Kuoni, samt startet og ledet både Escape Travel og Vista Travel.

Og mens store deler av reiselivsbransjen ligger med brukket rygg etter koronaen, er Voss optimistisk og full av pågangsmot, og ser store muligheter med den nye norske turoperatøren Elite Travel.

– Nordmenn har et stort reisebehov
– Jeg er optimistisk for reiselivet fremover, og opplever at nordmenn har et stort reisebehov og et sug etter igjen å oppleve sol, varme og andre kulturer. Så snart man kan reise, og det er trygt, så tror jeg mange vil benytte seg av muligheten. Det viktige nå er at flere av destinasjonene oppnår grønt nivå, men vi har god tro på at vaksineprogrammet gjør det mulig å åpne opp igjen til høsten, forteller Voss.

Mens de fleste andre 78-åringer nyter pensjonisttilværelsen, har Voss ingen planer om å trekke seg tilbake.

– Jeg gikk ledig i to måneder under pandemien, og det var utrolig kjedelig. Jeg er glad i å jobbe, og synes det er inspirerende å få arbeide med å sette sammen innholdsrike reiser og med det skape gode opplevelser og minner for fornøyde kunder, sier Voss.

Ga oss elvecruise
Langtidsferier i flotte leiligheter med norske, erfarne reiseledere er et av Elite Travels satsningsområder. Elvecruise er også en av hovedpilarene. Det er over 25 år siden Voss introduserte nordmenn for elvecruise som ferieform.

– Elvecruise er en fantastisk fin ferieform, der verden på mange måter kommer til deg, mens du seiler av sted. Elvecruisene går ikke forbi landet, men tar deg med gjennom det, og legger til kai i eller ved byene du besøker. Det gir en helt egen nærhet til kulturen, opplevelsene og menneskene. Og selv om du er reiser fra by til by, så trenger du jo bare å pakke ut én gang, smiler Voss.

Stadig nye opplevelser
De mange elvene er veldig ulike, og et cruise på Donau er noe helt annet enn et cruise på Rhinen eller Douro i Portugal.

– Du kan oppleve og oppdage noe helt nytt på hvert cruise. Det cruisene har til felles er at alt er tilrettelagt, med helpensjon, god komfort og kunnskapsrike, norske reiseledere. Jeg håndplukker dem selv basert på fagkunnskapen de har for området vi reiser i, og så er de glade i å formidle. Hos oss lærer du mye når du er på ferie, forteller Voss.

Elite Travel bruker bare førsteklasses skip med høy standard, noen med flere spisesteder, og noen med boblebad på soldekket.

– Det har virkelig skjedd en revolusjon innenfor båtstandarden de siste årene, og alle våre skip har fire eller fem stjerner. De som reiser med oss får gode produkter, topp service og god rådgivning, både før og under reisen, sier Voss.

Erfaring i alle ledd
Menneskene bak selskapet har oppfylt reisedrømmer i over femti år, og ser frem til å kunne tilby spennende reiseløsninger basert på sine erfaringer. Elite Travel eies i hovedsak av shippingselskapet Hagland i Haugesund, som neste år kan feire sitt 150 års jubileum.

Share.

About Author

Comments are closed.

Translate »