Ny utgave av Travel News ute nå!

Stor korona-enquete med en rekke aktører i reiselivet, portrettintervju med Roger Espeli og rapport fra vintersportstedene før korona-vinteren. Les Travel News nå – helt gratis!

0

Vi i Travel News viderefører vårt bidrag til dugnaden for norsk reiseliv under koronapandemien, og fortsetter å utgi Travel News som digitalt magasin så lenge pandemien varer.

I denne utgaven har vi snakket med en rekke aktører i norsk reiseliv for å høre hvordan det står til under pandemiens «andre bølge», med ny nedstenging og tøffe tiltak som truer med å kvele store deler av næringen. Hva er bra, og hva mangler med de offentlige tiltakene? Hva har vi lært av pandemien, og hvilke forandringer fører den med seg også etter at den er over?

Vi har også tatt turen til Geilo for portrettintervju med Roger Espeli – selveste Mr. Geilo. Roger er administrerende direktør for hotellene Vestlia, Bardøla og Highland, og kan mer enn de fleste om å drive hospitality-virksomhet på en turistdestinasjon. Her er hans historie.

Endelig retter vi oppmerksomheten mot korona-vinteren, og hva den vil bety for vintersportstedene i Norge. Les hva man forventer i Trysil og på Geilo: Vil de komme seg helskinnet gjennom vinteren?

Følg denne lenken og les den rykende ferske og tidligere utgaver av Travel News!

Share.

About Author

Comments are closed.

Translate »