Internasjonale reiselivsaktører møtes igjen

Interessen og gjensynsgleden var stor på alle hold da ANTOR Norway igjen arrangerte sine årlige regionale workshops, etter et opphold i 2020.

0

Arne Sundt-Bjerck, koordinator for ANTOR Norway – nettverket for utenlandske turistkontorer og ambassader, uttrykker stor tilfredshet med at workshopene faktisk lot seg gjennomføre denne gangen.

– Som vanlig går jo planleggingen av disse arrangementene over flere måneder, men denne gangen var det usikkerhet frem til siste øyeblikk, sier Sundt-Bjerck.

– Interessen var stor «på begge sider av bordet», og vi hadde med oss et betydelig antall nasjonale og regionale turistkontorer, et antall internasjonale flyselskaper, incoming-agenter fra flere land, samt andre aktører som ønsket å gjenoppta kontakten med lokale reisebyråer, turoperatører og eventselskaper. Og selv om det skjedde avmeldinger, påmeldinger og endringer for øvrig frem til 12. time, var alle enige om at det var en god start, og at det var svært viktig å komme i gang igjen, sier Sundt-Bjerck.

Denne gangen omfattet workshopene Stavanger, Bergen, Trondheim og Oslo, og i alle byer deltok et godt antall interesserte og «fremoverlente» reiselivsmedarbeidere, som utålmodig har ventet på å komme i gang igjen med internasjonale reiselivsaktiviteter. Mange av dem var svært entusiastiske og ga klart uttrykk for at de var glade for at det «endelig skjer noe igjen»! På grunn av smittesituasjonen som fortsatt gjelder, var det nødvendig med noen tilpassinger ved gjennomføringen av arrangementet, men det viktigste var uansett på plass; nemlig muligheten for å knytte nettverk, ha dialog og gjensidig informere hverandre

– Selv om det til tider har vært en nervepirrende prosess, er vi svært glade for å ha gjennomført disse arrangementene, og vi håper at vi dermed også har bidratt til å gjenskape engasjement, entusiasme og optimisme i en bransje som allerede har lidd lenge nok, avslutter Sundt-Bjerck.

Share.

About Author

Comments are closed.