MSC snart med to skip i Middelhavet

MSC Grandiosa har hatt seilinger i Middelhavet under det meste av pandemien, uten smitteutbrudd. Fra 1. mai får får skipet selskap av MSC Seaside.

0

MSC Cruises kunngjorde nylig at et av selskapets mest innovative skip, MSC Seaside, vil bli utplassert for første gang i Europa siden lanseringen i 2017. Dermed slår Seaside følge med selskapets flaggskip MSC Grandiosa i Middelhavet fra 1. mai.

MSC Seaside vil følge en splitter ny reiserute, og med 7 netters cruise som anløper Genova, Valletta på Malta, Civitavecchia og to nye anløpshavner – Siracusa på Sicilia og Taranto i Puglia. Ombordstigning vil være tilgjengelig i alle italienske havner.

For å beskytte gjester og mannskap implementerer MSC Seaside MSC Cruises det de omtaler som en «bransjeledende helse- og sikkerhetsprotokoll» som har blitt prøvd og testet siden august 2020. Tiltakene vil omfatte universell testing ved ombordstigning og midt i cruiset, ukentlig testing av mannskap, sosial distansering, bruk av masker på offentlige områder, bare beskyttede utflukter i land samt forbedrede sanitærrutiner og utvidete rengjøringsprosedyrer.

MSC Grandiosas nåværende reiserute utvides til slutten av mai, med anløp i Genova, Civitavecchia, Napoli, Palermo og Valetta på Malta.

MSC Grandiosa har tatt imot gjester for ferie på sjøen fra august i fjor, og har siden fraktet over 40 000 gjester uten utbrudd av corona.

MSC Seaside og MSC Grandiosas seilinger er for tiden tilgjengelige for innbyggere fra Schengen-landene og Bulgaria, Kroatia og Romania.

Share.

About Author

Comments are closed.