MSC Cruises ansetter Hanne Støber som Account Manager for det norske markedet

MSC Cruises fortsetter sin offensive investering i salg gjennom reisebyråer og arrangører og ansetter Hanne Støber som Account Manager for det norske markedet.

0

Hanne, som starter sin tjeneste 1. september, vil jobbe aktivt med forhandlere i Norge for å øke salget. Hanne har en lang karrière bak seg i reiselivsnæringen og ikke minst innen cruise. Sist på Cruise.no/Escape Travel.

– Jeg er veldig glad for at Hanne nå vil styrke vår posisjon i Norge ytterligere. Hannes ekspertise og kunnskap innen cruisesegmentet vil være en stor fordel når det gjelder opplæring og oppdatering av våre forhandlere. Lokal tilstedeværelse har vist seg å være en viktig faktor, ikke minst under pandemien. Kontoret i Stockholm med support, markedsføring og finansavdeling fortsetter som før og suppleres nå av Hanne i Norge, sier Håkan Jalven, nordisk salgssjef.

– Jeg gleder meg til å bli ekspert på et produkt og ta mitt brennende engasjement for å cruise lenger inn i reiselivet. En stor fordel er at jeg vet hvordan det er å jobbe på et reisebyrå og hvilke verktøy og hvilken informasjon som trengs for å øke volumene. MSC Cruises er et velkjent rederi på det norske markedet. Det blir spennende å være en del av deres offensive ekspansjon, sier Hanne.

Gjennom strenge helse- og sikkerhetsprotokoller har MSC Cruises hatt cruiseskip i drift siden august 2020, selv under den pågående pandemien. I dag er nesten halvparten av selskapets fartøy i tjeneste, og tidligere i august ble det nye fartøyet MSC Seashore levert, som seiler i Middelhavet om sommeren og deretter går til Karibia vinteren 21/22.

Share.

About Author

Comments are closed.

Translate »