WebBeds Europe introduserer et erfarent salgsteam i Norden og Baltikum

Webjet Limited (ASX: WEB) er et ASX 200 børsnotert selskap som driver en digital reisevirksomhet med over 1,9 milliarder dollar i omsetning.

0

Webjet er også aktiv i B2C-sektoren gjennom markedsledende OTA Webjet i Australia og New Zealand, og gjennom Online Republic som spesialiserer seg på online bookinger av biler og bobiler globalt, samt cruise i
Australia og New Zealand.

Om WebBeds
WebBeds er et datterselskap av Webjet Limited, som driver sin B2B-virksomhet gjennom JacTravel, Sunhotels, Lots of Hotels og FIT Ruums, og selger over 250 000 hoteller over hele verden til samarbeidspartnere gjennom sitt API og online-kanaler.

WebBeds Europe, B2B-delen av Webjet Limited, har introdusert et nytt salgsteam med lang erfaring i de nordiske og baltiske landene, ledet av Philippa Chesler som er nyutnevnt Regional Director of Sales.

Med det nye oppkjøpet av JacTravel/Totalstay blir selskapet fusjonert med Sunhotels innenfor WebBeds Europe, som øker tilstedeværelsen i regionen for å bygge videre på posisjonen som den nest største B2B-hotellleverandøren i Europa.

Som tidligere salgssjef for JacTravel / Totalstay, tar Philippa med seg enorm erfaring til rollen som leder av et sterkt team med stor kunnskap om regionen. Andreas Kvarnmalm er utnevnt som ny leder av Retail, og Salome Kahsay vender tilbake til regionen som leder av XML og ser etter direkte tilkobling for våre hovedklienter.

«Nå er det en veldig spennende tid å være en del av WebBeds. Sunhotels og JacTravel / Totalstay-plattformene har gjort store fremskritt de siste årene, og vi ser frem til å dra full nytte av vår samlede kjøpekraft, forbedret teknologi og den enorme kompetansen i vårt nylige sammenslåtte salgsteam for å ta skrittet opp til neste nivå.”, sier Philippa Chessler. “Vi har de riktige personene, riktig produkt og de riktige plattformene for dette markedet, noe som tyder på hvordan et kombinert Totalstay og Sunhotels nyter en større markedsandel av det Nordiske markedet. Vi har en god posisjon nå for å bevege oss videre og realisere våre ambisiøse vekstplaner for markedet.»

Hun legger til, «Vår sterke lokale erfaring med salg i regionen er tydelig gjennom retail, ledet av Andreas Kvarnmalm. Hans salgsteam av Country Managers har allerede separat bygget opp Sunhotels og Totalstay-merkene i Norden, og har dermed en betydelig markedsandel på det nordiske markedet. Nå kombinerer vi begge salgsstyrker til ett lag og bruker mange års erfaring og kontinuitet med begge merkene for å fortsette å vokse sammen med våre partnere i henhold til våre ambisiøse planer for det nordiske markedet.»

Vårt salgsteam i Norden og Baltikum består også av følgende personer:

HENRIK JOHANSSON – Head of Business Development (tidligere JacTravel/Totalstay)
SALOME KAHSAY – Head of XML (tidligere JacTravel/Totalstay)
JONAS AXELSSON – Sweden Country Manager (tidligere Sunhotels)
PETER WIHLBORG – Denmark/Sweden Country Manager (tidligere JacTravel/Totalstay)
CLAUS BILLE – Denmark Country Manager (tidligere Sunhotels)
HARRI KAIJANTO – Finland/Baltics Country Manager (tidligere Sunhotels)
ULRICH NILSSON – Norway Country Manager (tidligere Sunhotels)
ANA KARINA PINA – Account Development Manager, Nordics & Baltics (tidligere JacTravel/Totalstay)

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

PHILIPPA CHESLER, Regional Director of Sales – Nordics & Baltics, WebBeds Europe
Telefon +44 (0) 203 096 8504 eller email Philippa.chesler@totalstay.com

ANDREAS KVARNMALM, Head of Retail – Nordics & Baltics, WebBeds Europe
Telefon +46 (0) 72 730 44 74 eller email andreas.kvarnmalm@totalstay.com

Share.

About Author

Comments are closed.