Waterfront Stockholm nyåpner

Park Inn Stockholm Waterfront er oppgradert til et Radisson Blu-hotell. Det ligger i direkte tilknytning til Stockholm Waterfront Congress Centre, som nå har åpnet dørene.

0

Hotellet og kongressenteret eies av Vital Forsikring og er utviklet i nært samarbeid med Rezidor.

Radisson Blu Waterfront Hotel tar imot gjestene midt i Stockholm sentrum, i gangavstand fra flytoget Arlanda Express og sentralstasjonen.

– Vi er både stolte og glade over å kunne presentere denne fantastiske eiendommen med en suveren beliggenhet i hjertet av Stockholm. Rezidor skal drive både det førsteklasses hotellet og det eksklusive kongressentret. Waterfront vil også styrke vår stilling som et av de ledende internasjonale hotellkonsernene for forretnings- og fritidsmarkedet i Norden, sier Kurt Ritter, konsernsjef i Rezidor.

Hotellet og kongressentret er tegnet av arkitektkontoret White. Interiøret er det RPW Design i London som har stått for.

Hotellets 414 moderne, røykfrie rom og suiter har utsikt både mot vannet og rådhuset. De tre suitene ligger i toppetasjen og har panoramavinduer med utsikt mot Mälaren, Riddarfjärden og rådhuset.

Den største suiten er på 74 kvadratmeter og består av et soverom med king size-seng, bad med rundt badekar, stue med sofagruppe, spisebord og tv, samt et eget gjestetoalett. Alle rom og suiter har tilgang til Radissons signaturtjenester, for eksempel gratis bredbåndsforbindelse.

Skrevet av Stein Arild Iglebæk 20.01.2010 klokken 14.05

Share.

About Author

Comments are closed.