Gyldenskog fra DN til NHO

NHO Reiseliv har ansatt Kristin Gyldenskog som kommunikasjonssjef. Hun kommer fra Dagens Næringsliv (DN) og skal bidra til å synliggjøre turist- og reiselivsnæringens betydning for Norge.

0

Gyldenskog har vært en profilert journalist i snart 20 år. Hun arbeider i dag i Dagens Næringsliv og har bakgrunn fra TV2-Nyhetene, NRK Dagsnytt og NRK Møre og Romsdal.

– Turisme og reiseliv er en av de viktigste hjørnesteinene i samfunnet, og bransjen skaper betydelige verdier for Norge. Jeg ser fram til å arbeide for denne bransjen som er en av Norges største næringer, sier Kristin Gyldenskog. 

Som kommunikasjonssjef får Gyldenskog ansvaret for å være NHO Reiselivs medieprofil utad og skape god dialog overfor samfunnet og mer enn 2300 medlemsbedrifter. Sammen med sine medarbeidere skal Gyldenskog bidra til at norsk reiselivsnæring får rammebetingelser som skaper verdier og trygger arbeidsplasser.

– NHO Reiseliv jobber i spennet mellom medlemsbedriftene og myndigheter. Vi jobber hardt for å bedre medlemsbedriftenes rammebetingelser til det beste for medlemmene, de ansatte og samfunnet, sier Knut Almquist.

Skrevet av Stein Arild Iglebæk 24.01.2010 klokken 14.55

Share.

About Author

Comments are closed.