Wizz Air med fem nye syden-ruter fra Oslo

Wizz Air kunngjorde tirsdag fem nye feriedestinasjoner fra Oslo Gardermoen til Chania (Hellas), Split (Kroatia), Alicante (Spania), Gran Canaria (Spania) og Larnaka (Kypros).

0

Allerede fra forsommeren av kan nordmenn fly Wizz Air til disse feriedestinasjonene minst to ganger i uken.

– Vi vet at etterspørselen etter å reise til det solrike sør er større enn noen gang før. For å dekke dette behovet er vi glade for å tilby en rekke nye ruter til destinasjoner som vi vet er favoritter blant nordmenn som leter etter sol og sand mellom tærne. Vi er glade for å tilby passasjerene våre fleksibilitet og alternativer som garanterer at endringer i reiseplanen kan gjøres når som helst, inntil 3 timer før flyturen, sier Andras Rado, senior kommunikasjonssjef i Wizz Air.

Wizz Air åpnet 12 nye innenriksruter i Norge høsten 2020, og dagens kunngjøring underbygger flyselskapets langsiktige plan og engasjement for å utvikle et lavpristilbud for norske reisende.

Koronapandemien har resultert i en rekke kansellerte feriereiser det siste året. For å sikre seg en ekstra trygghet i en periode preget av usikkerhet, anbefaler Wizz Air at reisende benytter seg av WIZZ Flex når de bestiller tur.

Denne beskyttelsen gir passasjerene mulighet til å endre dato, eller velge et annet reisemål dersom turen ikke kan gjennomføres som planlagt. Det gir samtidig muligheten til å kansellere reisen opptil tre timer før avgang uten gebyr. 100 prosent av den opprinnelige prisen blir refundert i flyselskapets kreditt.

Ruter Antall avganger Starter Priser fra**
Oslo – Alicante Mandag, onsdag, fredag 14. mai 2021 329 NOK
Oslo – Chania Tirsdag, lørdag 15. mai 2021 329 NOK
Oslo – Larnaka Mandag, fredag 14. mai 2021 329 NOK
Oslo – Gran Canaria Tirsdag, lørdag 15. mai 2021 389 NOK
Oslo – Split Torsdag, søndag 6. juni 2021 279 NOK
Share.

About Author

Comments are closed.