Vista Travel gjenåpner med nye eiere

Blant de ansatte hos turoperatøren Vista Travel ser man lyst på fremtiden etter en lang periode med lav aktivitet på grunn av koronakrisen.

0

Etter at tidligere eier, Ugland Travel Group, i mai besluttet å legge ned Vista Travel og tre av de andre selskapene i reiseporteføljen kom det interesserte kjøpere på banen. Salgsprosessen er nå fullført og den 1. september ble Vista Travel formelt eiet av danske Best Travel.

– Krisen bransjen havnet i ga selskaper med solid egenkapital gode muligheter for konsolidering. Vi i Vista Travel er meget fornøyd med å få en eier med god økonomi, og ikke minst en eier med reiseliv i DNAet sitt, sier ny daglig leder i Vista Travel Svein Erik Søgård, som har vært med siden etableringen av selskapet i 2015.

Best Travel, som ble grunnlagt i 1999, har levert solide resultater i en årrekke. De tilbyr primært rundreiser og elvecruise med erfarne reiseledere i Europa. Administrerende direktør i Best Travel, Rune Thomassen, sier at de er meget glade for å ha sikret seg Vista Travel.

– Vår felles produktportefølje gir positive synergier i et stadig mer konkurranseutsatt marked. Kjøpet bidrar til å styrke begge selskapene og vi har klare ambisjoner om at Vista Travel skal fortsette med å være en av de markedsledende turoperatører i Norge, spesielt innenfor elvecruise» sier Thomassen.

Thomassen sier videre at de oppfatter Vista Travel som et meget sterkt merkenavn i markedet og det skal videreføres og videreutvikles.

– Vi gleder oss til å ta fatt på arbeidet igjen, spesielt med tanke på at vi nå ikke bare kan gå ut med de kjente og kjære Vista Travel produktene, men utvide produktspekteret og tilby en lang rekke nye produkter, spesielt innenfor elvecruise og langtidsferie, avslutter Søgård.

Share.

About Author

Comments are closed.