Vidsjå kjøper hele Oslo Snowpark

Sundt Sport har solgt sin 50 prosent eierpost i Oslo Snowparks til Vidsjå, som fra nå vil eie 100 prosent av selskapet.

0

Oslo Snowparks eier gjennom Tryvann Skisenter Oslo Sommer- og Vinter-park.

Oslo Vinterpark omfatter alpinanlegget rundt Tryvannshøgda og Wyllerløypa, og er det 4. største alpinanlegget i Norge målt i heiskortomsetning.

Oslo Sommerpark er Norges største klatrepark målt etter besøk. Oslo Sommerpark, som ligger i Tryvannsåsen, tilbyr aktiviteter for private gjester, bedrifter og skoler/grupper.

– Vi vil takke Sundt Sport og ikke minst Jan Chr. G. Sundt for følget ved utviklingen av Oslo Sommer- og Vinterpark. Sammen har vi utviklet en attraksjon som har løftet Oslo, til glede for byens innbyggere og tilreisende. Når Vidsjå nå går videre alene, skjer det i trygg forvissning om at vi sammen med Jan og Sundt Sport har bygget et godt fundament for anlegget på Tryvann, i Hyttli og i Wyller som vil gi glede og utfordringer til store og små for fremtiden, sier Thor Johan Furuholmen, som eier Vidsjå.

– Jeg er stolt over anleggene jeg har vært med på å utvikle og det er med vemod at jeg har besluttet å legge inn årene etter snart tyve års arbeide for å skape et fullverdig vinter- og sommer- anlegg i Hovedstaden. Jeg er trygg på at virksomheten vil være i gode hender med Vidsjå ved Thor Johan Furuholmen og jeg ser frem til å følge den videre utviklingen av aktivitetstilbudet på Oslos tak, sier Jan Chr. G. Sundt som eier Sundt Sport.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.