United Airlines med direkte sesongruter mellom Bergen og New York/Newark

United er dermed det eneste flyselskapet som flyr fra Bergen til USA, og det eneste amerikanske flyselskapet som flyr til Norge.

0

United Airlines annonserte 14. oktober en ny sesongrute tre ganger ukentlig mellom Bergen og selskapets knutepunkt I New York/Newark, som starter 21. mai 2022 (avhenger av myndighetstillatelse). Med lanseringen av denne nye ruten vil United være det eneste flyselskapet som kobler Bergen med USA, og det eneste amerikanske flyselskapet som flyr til Norge. Den nye ruten er Uniteds første noen gang mellom Bergen og New York.

Den nye ruten fra Bergen er en del av Uniteds største transatlantiske ekspansjon i selskapets historie, som ble lansert i dag og omfatter ti nye ruter og fem nye destinasjoner: Amman (Jordan), Bergen (Norge), Azorene (Portugal), Mallorca (Spania) og Tenerife (Kanariøyene). Ingen av nye rutene, som er planlagt å starte opp våren 2022, er driftet av andre nordamerikanske flyselskap. Til neste år vil United i tillegg legge til nye flyvninger til fem populære europeiske destinasjoner: Berlin, Dublin, Milano, München og Roma, i tillegg til å lansere syv ruter som ble avbrutt av pandemien fra Bangalore, Frankfurt, Tokyos Haneda Lufthavn, Nice og Zürich. Rutene avhenger av godkjenninger fra myndighetene.

– Vi ser frem til en full tilbakekomst av internasjonal reising og er fast bestemt på å fortsette å utnytte vårt ledende, globale nettverk på nye og spennende måter, sier Patrick Quayle, direktør for International Network and Alliances i United.

– Vi er glade for å lansere vår første flyvning noensinne mellom Bergen og vårt knutepunkt i New York/Newark, sier Marcel Fuchs, leder for International Sales i United.

– Som det eneste flyselskapet som knytter sammen Bergen og USA og det eneste amerikanske flyselskapet som flyr til Norge, vil vår nye flyvning styrke vårt internasjonale nettverk av ruter og gi våre kunder i Norge praktiske one-stop-forbindelser via vårt knutepunkt i New York/Newark til andre destinasjoner på tvers av Amerika».

Bergen (BGO) – New York/Newark (EWR)

Flyvning Fra Til Avgang Ankomst Hyppighet Flytype Periode for flyvninger
UA271 BGO EWR 11:55 14:25 Man/Tors/Lør Boeing 757-200 21. mai – 24. sept 2022
UA270 EWR BGO 20:40 10:05 +1 Ons/Fre/Søn Boeing 757-200 20. mai – 23. sept 2022

All tider er lojale og kan justeres

Uniteds flyvninger fra Bergen til New York/Newark vil skje med et Boeing 757-200 fly, med totalt 169 seter – 16 flatseng-stoler i United Polaris® business class og 153 i Economy, inkludert 45 Economy Plus® seter med ekstra benplass og økte personlig plass.

United Polaris business class er en førsteklasses reiseopplevelse som prioriterer avslapping og komfort, med kvalitetsflymat, førsteklasses rekreasjonssett og full flatseng-stoler.

United i Norge
United-kunder i Norge kan bestille flyvninger ved å united.com eller kontakte United Reservations på 810 03 630 eller et reisebyrå.

United i New York/Newark
Newark Liberty International Airport, lokalisert kun 22 kilometer fra Manhatten, tilbyr den raskeste transporten til flere deler av byen, inkludert AirTrain-tog til New York Penn Station i midtown Manhattan, med en reisetid på mindre enn 30 minutter.

Share.

About Author

Comments are closed.

Translate »