KLM med comfort-klasse

KLM innfører Economy Comfort på alle europeiske flyvninger.

0

Det er på fly av typen Boeing 737 at KLM tilbyr dette nye produktet som innebærer mer komfort i form av større benplass og seter som kan lenes lenger tilbake. Passasjerer som sitter i denne sonen kan også komme seg raskere ut av flyet siden setene er lokalisert foran i flyet, mellom business og økonomi. Benplassen er opptil ni centimeter større og setene kan lenes tilbake 40 prosent mer enn på vanlig økonomiklasse.

– Ved å innføre en komfortkategori for økonomiklasse har KLM lyttet til kundenes ønsker om bedre setekomfort. Dette er helt i tråd med vår visjon om å tilby god og variert service. Vi har allerede introdusert dette produktet på våre interkontinentale ruter i tillegg til seter med mer benplass. Suksessen vi har opplevd bekrefter etterspørselen for en større differensiering av tilbudene våre, sier Daniel Eggenberger, Country Manager for Air France/KLM i Norge.

Alle passasjerer som reiser med økonomiklasse kan oppgradere setet sitt til Economy Comfort for et gebyr på 20 eller 30 Euro en vei, avhengig av flytiden. Noen medlemmer av lojalitetsprogrammet Flying Blue har tilgang til rabatter på setegebyrene.

 

Share.

About Author

Comments are closed.