Ferdigpakket cruise

MSC satser ytterligere på å tilby fly og cruise i samme pakke.

0

Ifølge MSC Cruises er etterspørselen etter pakkereisene Fly & Cruise økende.

– Fly & Cruise byr på samme fordeler og service som charterreiser. Reisen blir smidigere og fri for bekymringer takket være assistanse på flyplassen, transfer direkte til havnen og ettersending av bortkommet bagasje til lugaren, sier Claes Tamm, nordisk sjef i MSC Cruises.

I pakken inngår også en trygghetsforsikring. Reisegarantien innebærer at MSC Cruises har ansvar for at de reisende kommer med på cruiset til tross for forsinkede fly eller andre problemer som kan oppstå ved utreise. Foruten fordeler som bekvemmelighet og trygghet, kan det også være billigere å bestille Fly & Cruise enn om man skulle bestille transfer og fly på egen hånd.

– Vi har høye forventninger til bookingperioden som begynner nå. Vår ferskeste nyhet, Fly & Cruise til Rødehavet har vært et hett reisemål gjennom hele høsten. Med Fly & Cruise ønsker vi at cruisepassasjerene våre skal kunne slappe av og lene seg tilbake allerede ved reisens begynnelse, og legge fra seg alle praktikaliteter hjemme, sier Claes Tamm, nordisk sjef i MSC Cruises, i følge en pressemelding.

Neste år kommer MSC Cruises til å tilby flere Fly & Cruise-reiser enn noensinne tidligere som følge av den økte etterspørselen etter pakkereiser.

Share.

About Author

Comments are closed.