Tribun fortsetter veksten

Hotellrådgivningsselskapet Tribun ansetter Martin Land og Erlend Ellingsen. Begge har lang erfaring fra reiselivsbransjen og tilfører selskapet et mer helhetlig tjenestespekter – etter kundenes ønsker.

0

Tribun ble dannet som et rådgivningsselskap innen prosjektledelse og utvikling av hotelleiendom i 2019. De to gründerne Gisle Tangenes og Rune Jakobsen har håndplukket ansatte proporsjonalt med etterspørselsveksten og satser nå på konsulenttjenester også innen F&B-prosjekter og pr- og kommunikasjon.

– Med den gode veksten selskapet har hatt de siste årene, er vi nå klare for å øke tjenestetilbudet vårt. Både Land og Ellingsen tilfører selskapet etterspurt kompetanse, har lang erfaring og kan vise til gode resultater innen sine felt, sier Gisle Tangenes, CEO og medgrunnlegger av Tribun.

Mens Martin Land har utviklet en rekke F&B-konsepter for blant annet Thon Hotels, First Hotels og Haut Nordic, har Erlend Ellingsen lang erfaring innen pr- og kommunikasjonsbransjen blant annet for Flying Elephant og Classic Norway Hotels.

Fremgang i svakt marked
Martin Land, som begynner i Tribun 1. mars, kom fra jobben som prosjektdirektør for Haut Nordic.

– Tribun har på få år bygget et solid renommé i hotellnæringen og har et bredt spekter av kunder. Det er imponerende å se selskapets fremgang selv i et historisk svakt hotellmarked og jeg ser frem til å bidra til selskapets videre utvikling, sier Land.

Ellingsen har allerede sluttet seg til selskapet, som med nyansettelsene nå består av seks personer.

– Det etableres kontinuerlig konsulentbyråer med gode intensjoner, men jeg mener Tribun positivt skiller seg ut fra det øvrige markedet på en rekke områder. Blant annet har selskapet tydelig mål og strategi, en solid kundebase og en selskapsutvikling i tråd med kundenes ønsker, sier Ellingsen.

Spisskompetanse
Rådgivningselskapet har tidligere etterlyst mer profesjonalitet i hotellutviklingsprosjekter, og ansatte i fjor Paul Brodahl og i 2019 Kåre Mortensen, begge med lang erfaring fra hotellnæringen.

– Vi har ikke hatt noen hast med å vokse, men ventet til de menneskene vi har ønsket å ha med på laget har blitt ledige. Her er det med andre ord ingen poteter, men faglig sterke mennesker som utfyller hverandres kompetansefelt, sier Rune Jakobsen, styreleder og medgrunnlegger av Tribun.

Share.

About Author

Comments are closed.