Stallvik overtar MCTours’ USA-turer

Gründeren bak arrangørselskapet Route66usa.info har overtatt alle MCTours Route 66-operasjoner i USA.

0

– Dette styrker vår posisjon som den desidert største og mest populære Route 66-arrangør i Norge og Norden, og gjør oss enda bedre, sier Arve Stallvik, grunnlegger av Route66usa.info.

Med dette kaster Erling Sætherlien i MCTours AS inn håndkleet.

–  Vi så at Route66usa.info ble stadig større og mer populære, og er i dag verdens aller største Route 66-arrangør. Det evnet vi ikke å konkurrere mot, og satser heller på turer i Norge og Norden, sier Sætherlien.

Route66usa.info har tidligere kjøpt opp det som var Norges nest største Route 66-arrangør, MCreiser.no, og har etter den tid fortsatt å vokse.

– Vi arrangerer nå turer for kunder fra mange land i Europa, USA og Asia, men det er fortsatt rene norske turer med to norske guider vi er mest kjent for, sier trønderen Stallvik, som i dag bor store deler av året i Chicago i USA.

Arve Stallvik.

Arve Stallvik.

Harley-Davidson i USA er firmaets tetteste samarbeidspartner. Firmaet har de siste 14 år bare på Route 66 i USA kjørt over 300 turer – en strekning som tilsvarer jorda rundt omlag 100 ganger – hvert eneste år, om man legger sammen antall rullemeter per kunde.

– For meg er det en glede å kunne hjelpe Erling Sætherlien i MCTours, ikke minst ved å bidra til de turene han produserer i Norge og Norden. Dette er en vinn-vinn-situasjon for begge parter, sier Stallvik, som fortsetter:

– Vi har i dag et svært godt samarbeid med veldig mange store firmaer, og ønsker hele tiden samarbeidsavtaler til gjensidig nyttige for alle parter, sier grunnleggeren av verdens største Route 66-operatør – blant innsiderne kun kjent som ”Mr. Route 66”.

Share.

About Author

Comments are closed.

Translate »