Sound Travel med Tui

Lyd og musikk er kraftfulle stemningsbærere, nå vil TUI la ulike ferielyder gi nordmenn reiseinspirasjon denne vinteren.

0

En undersøkelse gjennomført av TUI viser at lyden av bølger er absolutt mest populært hos oss nordmenn. Aktiviteten heter Sound Travels og er tilgjengelig i sosiale medier og på TUIs hjemmeside.

– Sansene våre er viktige deler av minnene vi har. Lyden av bølger som slår inn over land og lukten av solkrem får lett frem gode ferieminner hos de aller fleste. Det er spennende å teste hvordan lyder vekker reiselysten vår, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonsansvarlig TUI Norge.

Lyden av den Dominikanske Republikk
Aktiviteten heter «Sound Travels» og er tilgjengelig i alle TUIs egne kanaler. Bølgeskvup, eksotiske fugler og klangen av karibiske oljefat er noe av det som skal hjelpe de reiselystne med å finne sin drømmereise. Den mest populære destinasjonen nordmenn har lyttet seg frem til er den Dominikanske Republikk.

tui.no/soundtravels klikker man seg frem via ulike lyder knyttet til ulike reisemål og ulike typer reiser. Eksempelvis badende barn eller lyden av en pulserende storby. Til slutt hører man seg frem til sin egen drømmeferie. Og for nordmenns del høres det ut til å være den Dominikanske Republikk.

Dette er nordmenns favorittferielyder:
– Bølger
– Stillhet
– Bassengplask
– Kullsyrebobler i en drink
– Latter

Tjenesten er utarbeidet av DigitasLBi i samarbeid med TUI Nordic.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.