Slutter i SAS

Eivind Roald slutter i SAS for å jobbe i oppkjøpsselskapet Altor Equity Partners.

0

Roald har i SAS ansvaret for forretnings-området Growth Initiative. Hos sin nye arbeidsgiver Altor Equity Partners, som driver med oppkjøp – såkalt private equity, blir han Industrial Partner.

– Jeg er ydmyk og stolt av å se resultatene fra hardt arbeid, som vi sammen har oppnådd i løpet av de siste seks årene. Vi har forandret selskapet, utviklet og styrket SAS sitt varemerke. Jeg ønsker mitt team og alle ansatte i SAS alt godt og lykke til i årene fremover, sier Eivind Roald i en pressemelding.

Road begynte i SAS i 2012 som konserndirektør for salg og markedsføring. I 2014 gikk han over i stillingen som kommersiell direktør, før han i juli i år gikk ut av toppledelsen, og ble sjef for Growth Initiative.

– Eivind er en ”ekte reisende”, med et tydelig kundefokus, er full av energi, og har en entreprenør-innstilling som har banet vei mot den sterke posisjonen som SAS har fått blant Skandinavias frekvente reisende. Jeg beklager at Eivind har bestemt seg for å slutte i SAS, men respekterer hans valg, og ønsker lykke til videre i karriere, sier konsernsjef Rickard Gustafson i SAS i pressmeldingen.

Roald fratrer stillingen i slutten av november i år. Inntil videre vil Gustafsen selv ha ansvar for Growth Initiative.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.