SkiStar ansetter tungvekter fra hotellbransjen

Tobias Ekman blir sjef for forretningsområdet SkiStar Lodge & Hotell.

0

Den 1. Juli i år etablerte SkiStar, som nylig fikk John Fredriksen inn på eiersiden, et helt nytt forretningsområde og segment innen hotellvirksomhet, og gjennom handelen med Skiab Invest AB drifter nå de seks største logdene og fjellhotellene i Sälen, Trysil og Hemsedal. For å ytterligere intensivere arbeidet med å utvikle hotell- og lodgevirksomheten, har SkiStar opprettet en ny stilling som ansvarlig for forretningsområdet for å lede dette arbeidet videre.

– Som den ledende feriearrangøren for Skandinavia fortsetter SkiStar å skape minnerike fjellopplevelser for gjesten, der mange vil bo bedre på ferie enn det de gjør hjemme. Når vi nå driver seks førsteklasses lodge og hotell med den beste beliggenheten i den skandinaviske fjellverden, har vi mulighet til å tilby gjestene nettopp dette. Derfor kjennes det fantastisk bra å fylle på med den viktige kompetansen og erfaringen som Tobias Ekman har, og kan bidra med i rollen som sjef for dette forretningsområdet, sier Stefan Sjøstrand, VD og konsernsjef hos SkiStar.

Tobias Ekman har lang og bred erfaring innen hotellbransjen, både fra salg, forretningsutvikling og ledelse. Han startet sin karriere i hotellbransjen som resepsjonist på Grand Hotel i Stockholm og har i tillegg hatt roller som salgssjef på Clarion Hotel Stockholm og vært med på åpning samt drift av Clarion Hotel Sign i Stockholm som General Manager. I tillegg har Tobias vært konserndirektør for Nordic Hotels & Resorts samt eier av Waxholms Hotell utenfor Stockholm. Det siste året har Tobias jobbet med hotelleiendom i det danske konsulentfirmaet Nordic Hotel Consulting.

– Jeg ser virkelig frem til å få fortsette utviklingen av både eksisterende og nye hotell og lodger i SkiStar. Et stort fokus for meg kommer også til å rettes mot å videreutvikle attraktive tilbud og med hjelp av SkiStars hotell og lodger skape minnerike fjellopplevelser på våre destinasjoner året rundt, sier Tobias Ekman.

I rollen som forretningsområdesjef vil Tobias ha et helhetlig ansvar for å lede og utvikle hotellvirksomheten og konseptet SkiStar Lodge & Hotell i tett samarbeid med sin ledergruppe i Norge og Sverige, samt sammen med SkiStars operative og kommersielle virksomhet. Rollen rapporterer til SkiStars VD.

Tobias vil starte i jobben i løpet av kort tid, i første omgang på deltid og vil fra 1. Mai 2022 være fullt operativ i rollen.

Innen forretningsområdet SkiStar Lodge & Hotell foregår nå ferdigstillelse av den nye SkiStar Lodge Hundfjället i Sälen som åpner den 11. desember.

Share.

About Author

Comments are closed.

Translate »