Resia gikk for Qondor

Resia Travel Group (RTG) velger Qondor som sin tekniske arbeidsplattform for fremtidig satsning på gruppereiser, møter og events.

0

Qondor AS står bak den skybaserte plattformen Qondor. Nå skal selskapet levere systemstøtte for administrasjon av møter, gruppereiser og events for Resia Travel Group.

– Vi har valgt Qondor som vårt arbeidsverktøy for å gjøre kjøpsreisen både enklere og smidigere for våre kunder, sier Bjørn Wigge, avdelingsdirektør for Møter, Events og Konferanser i Resia Travel Group i en pressemelding, og utdyper:

– Med Qondor får våre kunder en tydelig oversikt over tilbud og priser, samt en sikker deltakeradministrasjon med mulighet for å kommunisere med deltakere både før, under og etter konferansen. Qondor hjelper oss også med å GDPR-sikre håndteringen av våre møter og events, noe som er svært viktig for oss og våre kunder

Ledelsen i Qondor er glade for å jobbe sammen med Resia.

– Resia er en stor og viktig aktør i det svenske markedet, et selskap med ambisjoner utover Sverige, sier Nils Olav Rislå, gründer og produktansvarlig i Qondor.

– Et krystallklart fokus på profesjonalitet og lokal tilstedeværelse gjør Resia ganske unikt innenfor Meetings & Events, og med Qondor som felles arbeidsplattform er det store effektivitetsgevinster å hente som kommer kundene til gode. Vi gleder oss til å samarbeide i årene fremover, avslutter Rislå.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.