Rekordresutat for SkiStar

Stabil kulde og mye snø har gjort at SkiStars anlegg har vært i full drift stort sett hele vinteren. Det bidrar til at SkiStar kan presentere historiens beste halvårsresultat. Og det før påsken opprinner.

0

– I perioden, som blant annet omfatter jul, nyttår og store deler av vinterferien, har antall skidager økt med fem prosent sammenliknet med tilsvarende periode foregående år, sier Mats Årjes, konsernsjef i SkiStar, i en pressemelding.

– Det er også gledelig at vi fortsetter å utvikle vår virksomhet i periodene mellom de store ferieukene.

Booking-situasjonen for resten av sesongen er ifølge Årjes seks prosent høyere enn ved samme tidspunkt i fjor.

– En relativt tidlig påskeferie betyr at fokus ligger på å fylle ukene etter påske. Tatt i betraktning den gode snøsituasjonen i våre anlegg er vi overbevist om at vi kan tilby fantastiske skiopplevelser sesongen ut, sier SkiStar-sjefen.

Engasjementet i SkiStars kundeklubb, MySkiStar, fortsetter også å øke. Antall registrerte medlemmer er nå over 750 000.

Det svenske selskapet har også lansert en oppdatert og forbedret utgave av skistar.com – samt SkiStar-appen. I Hemsedal har åpnet de SkiStar Lodge Hemsedal Suites, som ifølge Årjes er blitt tatt veldig godt i mot av gjestene.

I St. Johann in Tirol har SkiStar åpnet en ny gondol, som har økt kapasiteten ytterligere siden etableringen i Østerrike 2016/17.

Selskapet fortsetter satsingen, blant annet med nye investeringer i Sälen og Trysil som en følge av byggingen av Scandinavian Mountains, flyplassen mellom Sälen og Trysil. Tidsplanen som sier at de første flyene skal lande i desember 2019 ligger fast.

Tall andre kvartal

Nettoomsetningen økte med 101 MSEK, opp åtte prosent, til 1 342 MSEK (1 241) sammenliknet med foregående år.

Resultat etter skatt for andre kvartal er forbedret med 62 MSEK, opp 13 prosent, til 542 MSEK (480) sammenliknet med foregående år.

Resultat per aksje før og etter utvanning gikk opp til 13,58 SEK (12,07), en forbedring på 13 prosent.

Første halvår

Nettoomsetningen for første halvår økte med 130 MSEK, opp 10 prosent, til 1 488 MSEK (1 358) sammenliknet med foregående år.

Resultat etter skatt første halvår er forbedret med 90 MSEK, opp 33 prosent, til 363 MSEK (273) sammenliknet med foregående år.

Resultat per aksje før og etter utvanning gikk opp til 9,18 SEK (6,92), en forbedring på 33 prosent.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.