Radisson tilbyr karbonnegative møter

Radisson er gjør som verdens første hotellgruppe møter og arrangementer på tvers av mer enn 400 hoteller i sin EMEA-portefølje karbonnegative.

0

For hvert arrangement som finner sted på et av hotellene som deltar i programmet, vil Radisson Hotel Group kompensere det dobbelte av karbonfotavtrykket for å sikre at møtene har en positiv effekt på miljøet.

For møter bestilt mellom 18. oktober 2021 og 31. januar 2022, som finner sted før 31. mars 2022, ønsker Radisson med programmet Carbon Negative. Planet Positive å sette en ny bærekraftstandard i den globale hotellbransjen. Programmet lar kunder og gjester holde møter på en bærekraftig måte ved å kompensere det dobbelte av CO2-utslippene fra møter og arrangementer, uten ekstra kostnad. Dette gjør at møter som finner sted på de deltakende hotellene i denne perioden, blir karbonnegative.

Programmet forsterker Radissons eksisterende tilbud “100% karbonnøytrale møter”, som har vært på plass på tvers av hotellgruppens 1600 hoteller over hele verden siden 2019. Målet er å redusere hotellgruppens karbonfotavtrykk med 30%. Siden lanseringen av programmet for 100% karbonnøytrale møter har Radisson kompensert for over 30 300 tonn CO2 uten kostnad for kundene, noe som tilsvarer å fjerne mer enn 6500 drivstoffdrevne biler fra veiene (ref.: US Environmental Protection Agency).

Carbon Negative. Planet Positive komplementerer Radissons eksisterende løsninger for hybridmøter, som ble lansert i 2020. Med disse løsningene får nå eiere og gjester fleksibiliteten og romoptimaliseringen de trenger for å bedre møte de nye og endrede reise- og livsstilsvanene. Radissons hybridmøter er tilgjengelige på tvers av mer enn 100 hoteller i EMEA.

På den kommende COP26-konferansen vil verdensledere samles for å diskutere klimaendringer, noe som behøver vår oppmerksomhet. Hos Radisson Hotel Group gjennomgår vi kontinuerlig hvordan vi som en global virksomhet kan bidra positivt for klimaet, og hvordan vi kan oppmuntre bransjen til å bidra til å sikre grønne møter og arrangementer. Vi er stolte over å være banebrytere med dette initiativet, og regner med at møtearrangører over hele verden anerkjenner den positive effekten de kan ha på miljøet nå som fysiske møter igjen øker, sier Eric de Neef, Executive Vice President og Global Chief Branding & Commercial Officer.

For hvert møte blir karbonfotavtrykket beregnet ved å bruke HCMI-metodologien (beregnet med bransjestandardverktøyet Hotel Carbon Measurement Initiative) og deretter kompensert gjennom prosjekter som er anerkjent som Gullstandard eller Verifisert karbonstandard (VGS). Disse prosjektene kjemper mot klimaendring og bidrar til bærekraftig utvikling i tråd med FNs mål om bærekraftig utvikling (SDG-er) og inkluderer: et prosjekt for ren matlaging og trygt vann i Kenya, vindfarmprosjekter i Tyrkia, India og USA for å generere grønn elektrisitet, et skogsvernsprosjekt i Peru for å redusere avskoging på en bærekraftig måte og et biogassprosjekt i Kina. I tillegg kan medlemmer av Radissons bonusprogram, Radisson Rewards, også velge å løse inn bonuspoeng for å kompensere for oppholdet sitt. 

Carbon Negative. Planet Positive. vil være tilgjengelig fra 18. oktober 2021 til 31. januar 2022 for møter og arrangementer som finner sted mellom 18. oktober 2021 og 31. mars 2022. For mer informasjon, se: https://www.radissonhotels.com/no-no/moete-konferanse-hoteller/tilbud/karbonnegative-moter

Share.

About Author

Comments are closed.

Translate »