PLAY åpner fra Norge til Island

PLAY er et nytt flyselskap med lavpris-flyvninger mellom Island og Europa. Flyselskapet har sin base i Keflavík internasjonale lufthavn i Reykjavík, og begynte sine flyvninger i juni 2021.

0

Sommeren 2022 lanserer PLAY tre nye ruter til Stavanger, Trondheim og Gøteborg. De nye rutene får direkteflyvninger to ganger i uken.

Med PLAYs flåte, bestående av tre A321neo-fly, knyttes passasjerer til ti forskjellige destinasjoner på tvers av Europa. Neste vår vil PLAY introdusere nye fly i flåten og strekke sine tjenester til Nord-Amerika. Dette blir et nytt effektivt lavkostandstilbud for transatlantiske flyvninger for det Skandinaviske markedet.

– Vi mener det nordiske markedet har hatt et for lite tilbud, og det er derfor gledelig å kunne forbedre tilgangen på flyvninger for denne herlige og fargerike delen av Europa. Med disse nye destinasjonene kan vi nå utforske hva våre Skandinaviske brødre og søstre har å by på. Samtidig blir Island tilgjengelig i en tid hvor landet vårt bokstavelig talt endres for våre øyne, med nye lavafelt som lett kan utforskes. Vi forventer en solid økning i turismen til Island, både for reisende som skal på ferie og som drar i forretningssammenheng, sier Birgir Jónsson, administrerende direktør i PLAY.

Birgir Jónsson, CEO i PLAY. (Foto/ill.: PLAY)

Share.

About Author

Comments are closed.

Translate »