Passasjerrekorder på Torp

Passasjertrafikken på Torp økte med 16,9 prosent i februar sammenlignet med fjoråret. Totalt endre antall reisende fra Torp på 141 238.

0

Det er som ventet utenrikstrafikken som vokser, med 24,5 prosent i februar, mens det innenriks var en nedgang på 8, 5 prosent.

I årets to første måneder har 281 593 passasjerer reist over lufthavna, som er en vekst på 13,4 prosent sammenlignet med i fjor. Utenrikstrafikken utgjorde 230 040 reisende og hadde en vekst på 19,5 prosent. Innenrikstrafikken var på 51 553 passasjer og hadde en nedgang på 7,7 prosent. Dette er den mest hektiske vinteren på Torp noensinne. Aldri før har så mange reist fra lufthavna i månedene januar og februar.

Siste helgen i mars er flyselskapenes sommerprogram igang. Da starter Ryanair en helt ny direkterute til Hamburg i Tyskland, med avgang to dager i uken, samt at de setter inn sommerrute til Malaga, som også vil ha to ukentlige avganger. I tillegg øker de antall frekvenser til Alicante, Krakow, Warszawa og Wroclaw.

 Wizz Air øker også kapasiteten på en rekke av de polske rutene, samt til Vilnius.

 Norwegian starter opp igjen sin sommerrute til Palma de Mallorca med to avganger i uken, samt at de øker kapasiteten til både Alicante og Malaga.

Nylig kunngjorde Widerøe at de igjen skal fly direkte til både Bodø og Tromsø fra Torp i sommer. Begge rutene starer i juni, og begge vil ha to avganger per uke. De skal opereres frem til 12. august.

 Sommercharterrutene fra Torp starter i mai.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.