Nytt rederi til G Travel

G Travels kompetanse innen offshore og marine reiser ble avgjørende da Viking Supply Ships valgte nytt reisebyrå.

0

– Selv om pris selvfølgelig var en viktig komponent, var det kompetanse med offshore og marine reiser som var avgjørende, sier Morten Grumheden Aggvin, IR & Treasury Director i Viking Supply Ships.

Rederiet spesialiserer seg på røffe forhold i Nordsjøen og arktiske strøk, og har blant annet flere isbrytere og isklassede offshorefartøy i flåten. Viking Supply Ships har de siste årene hatt hovedkontor i København, men i løpet av 2018 vil hovedkontoret flytte tilbake til Kristiansand.

– Kontoransatte i Kristiansand har benyttet G Travel i noen år allerede, så vi kjenner relativt godt til selskapet og tjenestene det leverer, forteller Aggvin.

G Travel skal fortsatt levere forretningsreiser for kontoransatte, men den mer krevende oppgaven blir å levere alle reisene i forbindelse med mannskapsbytter på fartøyene.

– Her opplever vi ofte endringer tett opp mot reisetidspunktet, og vi er også avhengige av reisekonsulenter med lokalkunnskap langs hele kysten for å kunne tilby de beste reiserutene for sjøfolkene til enhver tid. Det er vi sikker på G Travel vil ordne på en utmerket måte, sier Aggvin.

Administrerende direktør i G Travel, Finn Vetle Hansen, ser fram til samarbeidet.

– Vi er glad for kunder som anerkjenner kompetanse, slik Viking Supply Ships gjør gjennom denne avtalen. Vi har hatt en god tilstrømming av nye kunder innen offshore og marine reiser nå på nyåret, og skal fortsatt være ledende innen dette segmentet, sier Hansen.

Share.

About Author

Comments are closed.