Nytt hotellkonsept for «den moderne gjest»

Cook´s Club er et nytt hotellkonsept i Ving-regi der man setter design, mat og drikke i fokus. Det første hotellet åpner 1. juni – i Hersonissos på Kreta.

0

Planen er ytterligere et titalls hoteller i samme stilen i løpet av året. Cook´s Club er bygget over samme lest som Casa Cook, et hotellkonsept i bohemsk stil «for den moderne gjest med høye krav til komfort og design».

Det nye hotellet kommer i likhet med Casa Cook til å lokke med lekker design, god mat og en avslappet og urban atmosfære – men til en pris som er overkommelig for de fleste.

– Det er på våre egne konsepthoteller våre mest fornøyde gjester bor, og det er viktig at vi stadig utvikler oss for å møte kundenes behov. Cook´s Club bidrar til strategien vår om å utvikle attraktive konsepter for ulike målgrupper. Målet er at vi skal ha 10-15 Cook´s Club-hotell i løpet av sommeren 2019, forteller informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

Cooks Club Hersonissos Crete er et helt nyrenovert hotell i Hersonissos på nordkysten av Kreta, med fokus på velutstyrte rom, god mat og gode drinker. Hotellets hjerte blir bassengområdet samt hotellets restaurant Cantina, hvor det skal serveres spennende streetfood, frisk veganmat og lokale klassikere som mousaka og gyros. Tidene for både frokost og middag blir rause, slik at også B-mennesker rekker de gode måltidene. I hotellets bar Captain Cook blir det servert snacks og cocktails med ferske ingredienser, inkludert urter fra egen urtehage.

– Cook’s Club er designet for en helt ny generasjon feriegjester. Det er friskt og moderne og passer for gjester som ønsker en avslappet, men samtidig sosial ferie. Det nye hotellkonseptet kommer også til å ha flere forskjellige leiligheter å velge mellom, både for de som reiser alene, for par og for opptil seks personer i samme leilighet. Dette for å imøtekomme gjestenes ulike ønsker og behov, sier Røhr-Staff.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.