Nyrenovert på Fornebu

Radisson Blu Park Hotel, Fornebu, er i sluttfasen av sin omfattende renovering og målet er å gi gjestene de beste hotellopplevelsene på Fornebu.

0

– Gjestene fortjener de aller beste hotellopplevelsene når de bor hos oss, derfor har vi lagt mye ressurser i denne oppgraderingen. Våre medarbeidere gjør sitt ytterste for å gi gjestene bransjens beste service og vi er veldig stolte av alle de flotte tilbakemeldingene fra våre mange stamgjester. Nå gleder vi oss til å ønske gjestene velkommen tilbake til et helt «nytt» hotell, sier Torbjørn Marthinussen, General Manager ved Radisson Blu Park Hotel, Fornebu.

Radisson Blu Park Hotel, Fornebu, er nå i sluttfasen av en omfattende renovering av gjesterommene og treningsrommet. Fra tidligere er alle møterom, lobbyen, restauranten og fellesområdene modernisert av DOOS Architects, og fra nyttår vil hele hotellet fremstå som nytt.

Radisson Blu Park Hotel ligger i landlige omgivelser ved Oslofjorden, kun en kort kjøretur fra Oslo sentrum. Hotellet har 251 gjesterom, hvorav 104 ble nyoppusset for få år siden. Alle de resterende gjesterommene vil være nyrenoverte fra januar 2018. Alle de 16 møterommene, spredt over 616 m2, ble renovert i fjor.

Målsettingen med oppgraderingen er å skape en avslappende og stemningsfull atmosfære for gjestene, som skal sørge for at de får ny energi og nye impulser når de bor på hotellet. Det er valgt mørke fargetoner som grønt, brunt og grått, tregulv i gjesterommene, marmor i lobbyen og messingdetaljer i restauranten. Blant interiøret finnes betongelementer, skinndetaljer og glassutsmykninger. Alt for å hente opp igjen byggets sjel og skape en stemning som gjør at gjestene føler seg velkomne og avslappede.

Her finnes også flere designelementer, blant annet den ikoniske EGG-stolen designet av Arne Jacobsen i 1960 til Radisson Blu Royal Hotel i København.

Fellesområder hos Radisson Blu Park Hotel, Fornebu.

Omfattende renoveringsprosess
Renoveringen av Radisson Blu Park Hotel, Fornebu, er en del av Rezidor Hotel Groups mest omfattende renoveringsprogram i Norden noensinne. I løpet av få år vil Rezidor Hotel Group ha investert omkring en milliard norske kroner (110 millioner euro) i oppussingen av flere av Radisson Blu og Park Inn by Radisson hotellene i Norden. I tillegg kommer betydelige investeringer fra eierne av hotelleiendommene.

– Målet er å gi gjestene våre enda bedre hotellopplevelser. Mange av rommene pusses opp og en del av hotellene vil få nye, internasjonale restaurantkonsepter som tilpasses med lokale retter og råvarer. Hotellene vil se bedre ut, maten skal smake enda bedre og servicen heves fra et allerede høyt nivå, sier Tom Flanagan, Area Senior Vice President for Rezidor Hotel Group i Norden.

I tillegg til renoveringen av Radisson Blu Park Hotel, Fornebu, er blant annet alle de 676 gjesterommene hos Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo nyrenovert, i likhet med alle gjesterommene hos Radisson Blu Hotel i Ålesund. Radisson Blu Hotel på Gardermoen og Radisson Blu Hotel i Tromsø har fått nyoppussede møteavdelinger og hos Radisson Blu Royal Hotel i Bergen og Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo har konseptet 26 North Restaurant & Social Club åpnet dørene.

Nyoppusset gjesterom hos Radisson Blu Park Hotel, Fornebu.

Share.

About Author

Comments are closed.