Ny reiselivssjef i Trøndelag

Petra Sestak er ansatt som reiselivssjef i Trøndelag og administrerende direktør i Trøndelag Reiseliv AS.

0

Sestak har vært markedssjef og konstituert reiselivssjef i selskapet siden 2015.

– Reiselivet i Norge er i en spennende utvikling og Trøndelag har et stort potensial som kan utvikles videre, sier Petra Sestak i en pressemelding.

– Jeg ønsker å være med på å gi Trøndelag et løft som attraktivt og bærekraftig reisemål, øke verdiskapningen og styrke regionens konkurranseevne, understreker hun.

Gjennom mange år har Sestak bygd seg opp et bredt og aktivt nettverk av pressekontakter og turoperatører, i Innovasjon Norge-systemet og i næringen både nasjonalt og internasjonalt.

Sestak har over 20 års erfaring innen reiseliv og markedsarbeid fra internasjonale selskaper som Hurtigruten og Disneyland i Paris. Hun har spesielt god kunnskap om markeder og kundegrupper og salgsinfrastrukturen innen turisme.

– Vi er glade for at Petra har sagt ja til denne utfordringen, sier selskapets styreleder Erik Revdal i en pressemelding.

Hun mener Sestak i sin periode som konstituert reiselivssjef bidro til å gjøre trønderske opplevelser mer synlige og salgbare både nasjonalt og internasjonalt.

– Petra er en sterkt engasjert lagspiller med stor gjennomføringskraft og hennes meget sterke reiselivsbakgrunn og erfaring fra arbeidet i globale forretningsmiljøer gir henne de beste forutsetninger for å utvikle Trøndelag videre, sier Revdal.

Sestak er 44 år, født i Praha og oppvokst i Tyskland. Hun har en master i kommunikasjons- og kulturvitenskap med fokus på mediearbeid og siviløkonomi.

– Jeg brenner for Trøndelag og de flotte trønderske kollegaene som er med på denne spennende reisen, sier Sestak, som understreker at hun ønsker å fortsette arbeidet som er satt i gang.

– Jeg vil bidra til videre vekst i regionen basert på visjoner og verdier for næring og samfunn i Trøndelag som jeg deler med mange, avslutter hun.

Om selskapet

Trøndelag Reiseliv AS markedsfører og bistår midt-norske reiselivsaktører både nasjonalt og internasjonalt for å skape økonomisk vekst. Selskapet skal posisjonere Trøndelag som det historiske Norge med de beste opplevelser innen mat, natur og kultur.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.