Ny nordisk salgsdirektør hos Royal Caribbean

Royal Caribbean International har i dag utnevnt Karen Tucker til sin nye salgsdirektør for Norge, Sverige, Danmark og Finland.

0

Magnus Wrahme, som har vært ansvarlig for Norden siden 2019 og har vært i selskapet i over 15 år, vil forlate Royal Caribbean i desember da han har takket ja til en ny rolle som President for World of Volvo i Gøteborg.

Karen Tucker begynte i Royal Caribbean Group i 2003 og vil ta steget opp fra sin nåværende rolle som «Head of Field Sales» hos Royal Caribbean International i England. Karen har hatt mange ulike roller i konsernets fly-, produkt- og salgsavdelinger og har bygget  globale relasjoner internt som har gitt henne uunnværlig kunnskap om selskapets kultur og verdier. Nylig var Karen prosjektleder for Royal Caribbean´s «Return to service program» i Europa og Singapore som innbefattet tett samarbeid med skipenes besetning, hovedkvarteret i Miami og ulike salgskontor rundt om i verden. Karen tiltrer sin nye rolle i desember og vil flytte og bosette seg i Oslo på nyåret for å tilby full lokal support til markedene.

I sin nye rolle som ansvarlig for Royal Caribbean International nordiske virksomhet vil Karen rapportere til Ben Bouldin, Vice President EMEA i Royal Caribbean International, som kommenterer:

– Karen har spilt en utrolig sentral rolle i vår vellykkende europeiske oppstart i løpet av det siste halvannet året og jeg er overbevist om at hun fortsette det samme fremgangsrike og medodiske lederskap også i vår nordiske virksomhet. Hun har også enorm erfaring fra mange ulike funksjoner som blir verdifulle egenskaper i vår fortsatte utvikling som markedsleder i det nordiske markedet.

– Jeg vil også passe på å takke Magnus for hans solide lederskap og innsats for vårt selskap gjennom årene og ønsker ham fremgangsrike resultater også i hans nye rolle.

– Jeg er så inspirert over å starte i min nye rolle og ha ansvaret for Royal Caribbeans nordiske kontor fra Oslo. Vi har et stort vekstpotensial i de nordiske markedene og jeg hadde nylig gleden av å møte noen av våre samarbeidspartnere ombord på Harmony of the Seas. Vi har et spennende år foran oss og jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet sammen med våre samarbeidspartnere og vårt eget dyktige team for ytterligere å styrke Royal Caribbean Internationals posisjon i både Norge, Sverige, Danmark og Finland, kommenterer Karen Tucker.

Share.

About Author

Comments are closed.

Translate »