Ny direktør for Yasuragi

Efter en 20-årig internasjonal karriere er hotelleksperten og ledarskapsforfatteren Monika Hilm tilbake i Sverige som ny direktør for Yasuragi.

0

Monikas banebrytende ledelsesmetoder har gjort henne internasjonalt kjent som hotelldirektør som utfordrer gjeldende bransjestandarder og skaper økonomiske resultater gjennom rettferdighet, empati og alltid setter teamet først. I løpet av sin mer enn 20 år lange karriere i hotellbransjen har Monika Hilm nesten bare jobbet på en internasjonal arena. Som ung kvinne flyttet hun fra Göteborg for å studere i Oxford og Singapore. Hun har drevet hoteller i både Asia og Europa og jobbet i både store globale grupper og mindre lokale. Tidlig skjønte Monika at hotellbransjen hadde stagnert det siste århundret. Det måtte utfordres for å møte fremtiden som en relevant næring. Med disse innsiktene som grunnlag begynte hun å implementere en ny måte å tenke på i sitt daværende team. Dette var starten på en reise ikke bare som hotelldirektør, men også som bokforfatter og foreleser. I 2017 ga Monika ut lederboken «Sett folket ditt først og resten vil følge», som er solgt i 15 land og brukes som læremateriell på hotellskoler rundt om i verden og danner grunnlaget for forelesningen hennes på TEDxPragueWomen.

– Jeg er veldig glad for å være tilbake i Sverige og etter mange år i andre deler av verden. Yasuragi er et fantastisk reisemål, både som et fysisk sted, men også som et åndelig tilfluktssted. Her har man klart å skape den unike følelsen av at verden blir mindre, men livet større mens du er der, sier Monika Hilm, administrerende direktør i Yasuragi.

Stordaklen-eide Yasuragi på Hasseludden i Nacka like utenfor Stockholm, med sin japanske arkitekt Yoji Kasajima som skapte bygningen på 70-tallet på vegne av svenske LO, har gjennom årene blitt ombygd, restaurert og raffinert. I 2018 ble hele det japanske badet bygget om, hvor interiøret er inspirert av japanske gårdsplasser, som tradisjonelt består av mange små bygninger og hvor vannspeilet i midten symboliserer gårdsplassen. Basert på det japanske badet har strømmer, materialvalg og planløsning siden blitt opprettet med sikte på å oppnå ro og harmoni. Hele Yasuragi har som mål å gi gjesten muligheten til å komme seg i gang og deretter reise hjem med ny energi.

– Gruppens verdier hviler på folket. Med det som utgangspunkt er Monikas lange internasjonale erfaring med å drive hotell i kombinasjon med sin lederkompetanse noe vi ser frem til både å dele og bli inspirert av, sier Trond Bastian COO i Nordic Hotels & Resorts.

Monika Hilms oppdrag er å fortsette å utvikle og konsolidere Yasuragi som en av Nordens beste opplevelser for rekreasjon og møter. Ved å inspirere og engasjere sine ansatte ser hun alle muligheter for økt kreativitet og med det et økt resultat.

Share.

About Author

Comments are closed.