Ny direkterute fra Stockholm til Jamaica

VING vil gjenoppta direkteflyvninger fra Stockholm til Jamaica med Nordic Travel Leisure Groups eget flyselskap Sunclass Airlines.

0

Det er blir avganger hver 14. dag fra Stockholm og dermed kan nordmenn fly via Stockholm fra november 2022 til mars 2023 som en del av Ving’s vinterprogram 2022/23. Ving vil operere med totalt 9 rotasjoner for vinteren 2022/23 med 373 seter på hver flyvning med Airbus A330—900neo.

– Vi er glade for Vings beslutning om å gjenoppta direkteflyvninger til Jamaica neste vinter, og setter stor pris på turoperatørens tillit til reisemålet vårt. Deres direktefly vil øke antallet besøkende fra Norden betydelig og de oppholder seg vanligvis 14 dager på øya. Siden vi gjenåpnet grensene i fjor sommer, har destinasjonen vår fortsatt å ta imot besøkende trygt og sømløst. Vi er forberedt og robuste og har vært nøye i forberedelsene våre for besøkende i post-covid-19-verdenen. Jamaicas reiselivssektor fortsetter å lede gjenopprettingsarbeidet for øyas økonomi og jeg er glad for å kunne rapportere at vi gjør jevn fremgang mot full gjenoppretting av sektoren vår, sier Hon. Edmund Bartlett, Jamaicas turistminister.

For reisende som ønsker å besøke Jamaica i vinter, tilbyr Ving rutefly til øya. Programmet som er tilgjengelig inkluderer et variert utvalg av 25 resorts og hoteller rundt Montego Bay og Negril. Tilbudet er en blanding av strandresorts, all-inclusive, familieresorts med barneklubb og hoteller kun for voksne.

Neste sesong blir det enda enklere for svensker og nordmenn å nyte karibiske ferie med direktefly fra Stockholm til Montego Bay.

Jamaica har ønsket norske besøkende velkommen tilbake siden grensene gjenåpnet i juni 2020. Per idag må alle reisende på 12 år og over vise bevis på en negativ antigentest utført av et godkjent laboratorium innen tre dager etter innreisen. Hjemmetester godtas ikke. Reisende må også fylle ut et enkelt reiseautorisasjonsskjema før de ankommer, som er tilgjengelig via skemaet her 

Share.

About Author

Comments are closed.

Translate »