Norlandia Hotel Group skal drifte nytt hotell i Bodø

Med arbeidstittelen ”The Storm” er Kristian og Roger Adolfsen med på byggingen av et nytt hotell i Bodø, som skal driftes av brødrenes eget hotellselskap Norlandia Hotel Group.

0

Kristian og Roger Adolfsen har i mange år vært eiere og medeiere i flere selskaper som har store bolig- og næringsutviklings-prosjekter i Bodø-regionen.

Ett av selskapene de er medeiere i er Corponor, som nå har prosjektert et nytt prosjekt bestående av leiligheter og hotell. Hotellet skal driftes av Norlandia Hotel Group AS, som er en del av Adolfsen Group.

Hotellet skal etableres i kvartal 22, midt i Bodø sentrum. Det er planlagt mellom 140-160 rom samt restaurant og konferansefasiliteter. Bygget har foreløpig fått navnet «The Storm». – Vi er glade for endelig å skulle etablere hotellvirksomhet sentralt i Bodø, en by som har vært viktig for oss på mange områder gjennom lang tid, sier Kristian A. Adolfsen.

– Vi er stolte av å skulle drive et nytt stort hotell i Bodø, sier Morten A. Kahrs, administrerende direktør i Norlandia Hotel Group.

– Bodø er en by i vekst, og hotellmarkedet viser en positiv utvikling i både pris og belegg. I tillegg vil en utbygging av Bodø Lufthavn kunne styrke markedet generelt.

Kahrs sier videre at det ennå ikke avgjort hvilken merkevare hotellet skal inngå franchiseavtale med.

Fakta om Norlandia Hotel Group

Norlandia Hotel Group AS sin kjernevirksomhet er hotelldrift, samt prosjektering og utvikling av nye og eksisterende hotellprodukter. Selskapet har en hotellportefølje på 22 hoteller i Norge og Sverige med både egne og eksterne brands. Konsernet ledes av Morten A. Kahrs.

“The Storm” i full høyde.

Share.

About Author

Comments are closed.